• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Каналски - специалист
:-D :-D :-D
Извинявайте ochko69 , ама има едно бутонче Изображение
sasho 28 - специалист
Попадайки на тази помпа,дали тя ще свърши работа в моя случай?Или ще е слаба... :?

Прикачен файл

DSC02582.JPG
DSC02582.JPG (89.5 KиБ) Видяна 6644 пъти
LazarGanev - "Велик майстор"
Според мен дай още 100лв и си вземи нещо изпитано, за да нямаш ядове. Това е нещо, което ползваш постоянно и постоянно ще се псуваш. Педроло, Вило, Грундфос - това са здрави марки
sian - специалист
sasho 28 написа:
Попадайки на тази помпа,дали тя ще свърши работа в моя случай?Или ще е слаба... :?
Помпата от снимката не е лоша, а на опаковката е и отговора на въпроса ти 8 метра-смукателна дълбочина. Тя е същата и на помпа за 500 лв. Единствено ако има изнесен ежектор може да вади от по дълбоко.(това е устройство което се слага на мястото на смукатела и се пуска 2-ра тръба успоредно на стандартната смукателна.Но за сметка на увеличената смук. дълбочина намалява дебита на помпата.Такова устройство може да се сложи на всяка центробежна или хидр. помпа.
sasho 28 написа:
Денивелацията е 5 метра.
Помпата вади от 8м, така че ежектор не е нужен. Ще си работи, хоризонталния участък не е от съществено значение, както беше казано. Ако характеристиките отговарят разбира се, защото при такива производители нищо не е сигурно.
sian - специалист
Колко е денивелацията?
sian - специалист
piron45 написа:
sasho 28, ако си от София мога да ти кажа магазин където продават помпи и хидрофори и всякакви части около ВиК. Момчетата са специалисти, работил съм с тях 10г. Ако ще ползваш водата за питейни нужди ще ти трябва помпа с неръждаемо тяло, та от този магазин съм купувал всичко което ми трябваше за поддръжката на завод за минерална вода. Цените им също са добри.
Аз се интересувам от този магазин. Дай инфо. Имат ли сайт?
sasho 28 - специалист
sian написа:
piron45 написа:
sasho 28, ако си от София мога да ти кажа магазин където продават помпи и хидрофори и всякакви части около ВиК. Момчетата са специалисти, работил съм с тях 10г. Ако ще ползваш водата за питейни нужди ще ти трябва помпа с неръждаемо тяло, та от този магазин съм купувал всичко което ми трябваше за поддръжката на завод за минерална вода. Цените им също са добри.
Аз се интересувам от този магазин. Дай инфо. Имат ли сайт?
http://www.fluida-bg.com/bg/index.php Това ми прати човека
От "Флуида" имам много лоши впечатления във връзка с гаранцията. Аз препоръчвам ТАЗИ верига, която предлага марката "Педроло"
  • 1
  • 2

Тема "Всмукателна сила на хидрофор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: