Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Армагедон - специалист
Аз бих я вързал към другия вертикал, без значение дали е отдушник или дъждарка все има излаз, това е мързеливият начин. Правилния е както те посъветваха по - горе. Избиваш плочите и си я извеждаш, не е чак такъв чандж. С един здрав перфоратор ще се оправиш за няколко часа .
kernel_daemon - помощник
Може да я намалиш на фи 50 и да я вържеш към отдушника - най-лесен начин - едно отворче и един маншон и готово. Иначе е къретене. Плочата от горе е лека заливка цимент в/у стъклена вата и доста лесно се пробива. Само да знаеш, че тая стъклена вата е голяма гадост.
daniel1976 - помощник
Благодаря Ви за мненията.

Ще трябва да реша какво да правя, защото с покрива и без това имахме много проблеми - течове точно от тази страна!

Може би просто там няма отвеждане на водата, защото от другата страна (в другата група тръби) има оттичане от покрива!
Горе сложиха изолацията, но пак събира вода!

ПП А ако реша да не къртя нагоре, а да си реша проблема при мен, дали не е добре отгоре да сложа някакво вентилаторче - като се размирише да издухва смрадта надолу!
lordmails - специалист
Здравей:На мен ми се струва,че към тази тръба няма нищо подвързано при теб или не се вижда.Ако няма съвсем спокойно я затапи с една пвц тапа,фи 110 струва към 1левче. Ако никой от долу живеещите комшии не се оплаче ,СВИРКАЙ СИ .
Brave - специалист
И като някой си пусне водата в тоалетната на по-долен етаж, на daniel1976 ще му се опразват сифоните и банята му ще смърди на канал.
lordmails - специалист
Писал съм ако няма нищо подвързано към нея.Тогава да затапва. Да провери на долните етажи,и само тогава да се направи по този начин.
daniel1976 - помощник
lordmails написа:
Здравей:На мен ми се струва,че към тази тръба няма нищо подвързано при теб или не се вижда.Ако няма съвсем спокойно я затапи с една пвц тапа,фи 110 струва към 1левче. Ако никой от долу живеещите комшии не се оплаче ,СВИРКАЙ СИ .
Това не е решение, защото от там идва смрад (не толкова в банята колкото в коридора)!!!
Тапата няма да свърши много повече от парцала ми се струва!

Мисля че съм вързан малко по-ниско, защото дъното на клетката (което се вижда на снимката) се пада малко над нивото, на което е моята тоалетна!
daniel1976 - помощник
lordmails написа:
Писал съм ако няма нищо подвързано към нея.Тогава да затапва. Да провери на долните етажи,и само тогава да се направи по този начин.
Със сигурност трябва надолу да са вързани минимум мивки и душове. Да не кажа, че повечето са си направили втора тоалетна (както и ние).
inkovsv - специалист
Вече ти писах,противовакуумна клапа ,но са скъпички!
lordmails - специалист
Погледни тези, може да си избереш от тук.
www.sifoni-bg.com/category.php?id=17

Тема "Как да завърши канала на последния етаж в панелен блок?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: