Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
lux_e_on - специалист
Колеги,само едно бързо въпросче,къде ги тия поялници за челна заварка за 30-40 кинта че не разбрах,или колегата пита за пропилен?
stiv1961 - майстор
lux_e_on написа:
Колеги,само едно бързо въпросче,къде ги тия поялници за челна заварка за 30-40 кинта че не разбрах,или колегата пита за пропилен?
И аз едно бързо въпросче: от къде си та колегите/ или аз/ да те насочат? По- горе съм пуснал линк от където аз си купих поялника.
LazarGanev - "Велик майстор"
Стив, не схвана иронията :-D
stiv1961 - майстор
Не съм по ирониите... пък ми е малко ракията още :-D оххх, жената прави салата от печени чушки :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
lux_e_on искаше да каже, че полиетилен се лепи на челна заварка с поялници за по 15-20 хилядарки, а вие си говорите за лепене на полипропилен :) .Айде наздраве, че нещо изоставаш :drinkers:
lux_e_on - специалист
Благодаря ти Лазаре за разбирането и разяснението.Успех на всички особено на колегата с ракията и печените чушки.Наздраве
VLADO66 - майстор
Не забравяй да си купиш ножица .,че иначе не става.
kuuuuuul - майстор
А защо не си взе от тръбите Нибко които се лепят с лепило и е детска играчка изпълнението?
mitaka_vk - специалист
kuuuuuul написа:
А защо не си взе от тръбите Нибко които се лепят с лепило и е детска играчка изпълнението?
Аз да попитам Нибко тръбите къде се продават в тая държава че нещо не ги откривам.
kuuuuuul - майстор
Фирмата от която ги копувам е пловдивска но забравих името,магазина в София е близо до метростанция Сливница ама със сигурност ги има и на други места.От както ги опитах не признавам други варианти.Ако има интерес ще прескоча да видя името.

Тема "Свързване на полиетиленови тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: