Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
jekasus - майстор
LazarGanev написа:
Много странно ми се вижда старото лого Елтос вместо Спарки, а и не въм виждал досега в асортимента на Спарки такава машина :? . Да не е китайско менте на цената на добър турски поялник?
http://11797.tr.all.biz/bg/cat.php?oid=48539
sim40 - напреднал
Аз имам лепачка от 20 лв. и ножица за 4.Досега съм направил с тях две бани и още работят.Вече са се изплатили няколкократно ,така че щом ще се ползва любителски си вземи каквато ти е по джоба.
LazarGanev - "Велик майстор"
jekasus написа:
http://11797.tr.all.biz/bg/cat.php?oid=48539
Аха, турците са ни взели името "Елтос". Това не е Спарки, а:
Eltos El Aletleri, Shti.
vk - специалист
На пазара има нужда от поялници от среден клас, в ценовия диапазон от 80 - 150 лева, но качествени. Цитираните по-горе 25-30 лв - изглеждат смешни, над 300 лв е за сериозна работа, оръдие на труда, което ще се изплати с работата.
stiv1961 - майстор
Моят е от тези цитираните/ 25-30 лв./ ама си ми върши работа за домашна употреба. Виж, като ти гледам ник-а май искаш с трици маймуни да ловиш- хем евтино, хем да му избиеш парите от първата баня :-D
рашкета - специалист
Какво означава "за домашна употреба".Значи правиш си сам банята ама не ти се плаща на майстор и си купуваш такъв.Правиш си инсталацията, измазваш, лепиш плочките............и урааааааааа.После какво да очакваме???Щом е правено с поялник от 25лв, тръбите започват да текат от заварките???Викаш майстор и кръга се затваря.

Значи стигаме до извода, че или лепи или не.Правилно ли съм разбрал???Или има скъпи има и евтини, и всеки купува според джоба.
stiv1961 - майстор
рашкета написа:
Какво означава "за домашна употреба".Значи правиш си сам банята ама не ти се плаща на майстор и си купуваш такъв.Правиш си инсталацията, измазваш, лепиш плочките............и урааааааааа.После какво да очакваме???Щом е правено с поялник от 25лв, тръбите започват да текат от заварките???Викаш майстор и кръга се затваря.

Значи стигаме до извода, че или лепи или не.Правилно ли съм разбрал???Или има скъпи има и евтини, и всеки купува според джоба.
Значи за две години нито от банята нито от басейна е капнала и капчица вода от някъде.Тъй, че не е толкова сложно да си направиш сам В и К с лепачка за ,,любителски цели". Пък ти не си мисли, че такива като мен и колегата, който търси поялник ще ти изядем хляба. Няма да хукна да правя бани :-D
П.П. Със същата лепачка приятел миналата година си направи неговата баня и все още си работи де :)
рашкета - специалист
Ха ха ха.Да се притеснявам?Че аз не правя бани бре, от какво да се притеснявам?
Значи тая за домашни цели става и за професионални , така ли?Щом вашите бани са си ОК?
Не се заяждам просто се чудя как ги делите на "за домашни цели" и "профи".
Аз примерно ако наистина правя бани, ако правя по 3 на месец каква да взема??От 25лв или от 450 лв???
stiv1961 - майстор
рашкета написа:
Аз примерно ако наистина правя бани, ако правя по 3 на месец каква да взема??От 25лв или от 450 лв???
Сам си си отговорил, евтинджоса няма да издържи такава експлоатация. Искам да ти кажа, че с евтината пак можеш да си свършиш работата. Например моята не е пипана поне от пет месеца. Ама като се стопли имам работа за нея/ още В и К из двора/ и няма да търся майстор и /или/ скъпа лепачка под наем :)
lux_e_on - специалист
Като не искаш течове от заварките си купуваш читави камъни-глави и евтината лепачка и ето ти среден клас за 120-150лв.

Тема "Препоръчайте поялник (лепачка) за ппр тръби ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: