да със ф50, но все пак трябва да се има предвид че кухните са с голямо натовартване откъм мазнини, и за по сигурно бих препоръчал ф75, все пак по вертикламия щранг не би трябвало да има проблем със запушването - той обикновено се явява по хор.разводки!
А иначе мисля че железната тръба в момнента е ф60 по спомени от послкедната такава сменяна!
може да се разкърти отдолу и отгоре чудесно и от твоя апаертамент - в 2/3 от случайте се решават през въпросните дупки(заустват надежно) !
Успех
А иначе мисля че железната тръба в момнента е ф60 по спомени от послкедната такава сменяна!
може да се разкърти отдолу и отгоре чудесно и от твоя апаертамент - в 2/3 от случайте се решават през въпросните дупки(заустват надежно) !
Успех