• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
рашкета - специалист
Ха ха ха, ми така се краде водица бре.Пломба трябва да има, иначе се сваля горната част и нъцки.
Абе обади се във ВиК те ще ти обяснят за какво става дума.
hidrazin - майстор
ВиК ми го монтираха и даже ми дадоха протокол. Та самите те ми казаха, че не е нужна пломба за този модел.
И сега какво - да хода да ги моля за пломба и да им обяснявам кое как се прави? Пък и как се сваля горната част?
По мои сметки при опит за сваляне би трябвало да се счупи самата горна пластмасова част. За крадене не ми пука -
консумацията ми е малко пък и не ме влече.
:partyman:
erkamu - специалист
Здравейте,
днес минаха от ВиК и сложиха пластмасова скоба на холендъра.
Обясниха, че ако няма оловна пломба-водомера има стикерче . Идеята и на двете неща е до показват кога е произведен водомера.
Така че-няма ли пломба-огледайте се за жилт стикер с черни буквички/цифрички.
kotyo - специалист
hidrazin написа:
ВиК ми го монтираха и даже ми дадоха протокол. Та самите те ми казаха, че не е нужна пломба за този модел.
И сега какво - да хода да ги моля за пломба и да им обяснявам кое как се прави? Пък и как се сваля горната част?
По мои сметки при опит за сваляне би трябвало да се счупи самата горна пластмасова част. За крадене не ми пука -
консумацията ми е малко пък и не ме влече.

Това е, защото са ти продали от техните. Я си купи от мен без пломба или стикер и да видим дали ще ти го пломбират без проблеми, само защото на него пише '12. Адски гадни лисици са.
hidrazin - майстор
Де да знам, водомера го купих от един магазин където ползвам отстъпка. Иначе ВиК-то
продават само нашенски на супер цени.
Та за тая пломба почнах да се притеснявам. Май ще си търся протокола и ще ходя да ги
човъркам. :?
kotyo - специалист
Щом е минал номера и са го пломбирали, няма страшно. Те се заяждат преди това, щото се чудят как да пробутат някой и друг водомер. Ти, естествено, си пази протокола, за да си спокоен, че някоя инкасаторка не е станала с гъза на горе. :partyman:
hidrazin - майстор
Да, така е. Тоя от ВиК като го монтира даже въртя горната част за я нагласи удобно за отчитане. (тази червената, пластмасовата) :?
kotyo - специалист
Е, то това с удобното отчитане е една от основните ползи на сухия водомер. :cool:
  • 1
  • 2

Тема "Оловната пломба на водомера-ами ако я няма???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: