Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
dragozow - майстор
Аз продавам съдове за чиста вода, но цените ще ви уплашат.
Krass - майстор
Гледам, че в някои сайтове се продават бидони 1000л. в кафез. Някой може ли да каже какво е имало в тях. Стотина лева не са чак толкова много.
dragozow - майстор
Има ги и по-евтини. Аз имам три такива, държали са C 200.
miroton - майстор
Сложи в бидоните по една ултравиолетова лампа,ще избиеш всички гадинки.
romanpm - майстор
hotrider написа:
няма значение дали са поцинковани варелите не трябва да се застоява вода във тях, налейте вода във пластмасова туба сложете я на тъмно и след 1-2 дена я подушете да видим за какво говорим па да се пие и мие не бих рискувал. ако е от водопровод 1-2 дена може да искара тя се хлорира все пак но от сондаж необработена за нищо не става освен за поливане.
Грешиш ! Има огромно значение и разлика от твоята туба :wink:
hotrider - специалист
греша във какво колега, не твърдя че разбирам от обработка на вода, само лични наблюдения. готов съм да науча нещо ново.
Caxo - специалист
Аз имам 2 варела в момента, събират дъждовна вода. Варелите са с едно кафяво покритие вътре. Използват се в хранително-вкусовата промишленост.Както каза колегата тая вода става само за поливане. Освен, че зеленясва варела ами се появиха и едни животинки, които плуват гърчейки се :-D За да се съхранява вода, според мен тя трянва да се филтрира и третира с разни препарати, подобни на тези за басейните...
dragozow - майстор
Съдовете за чиста вода са от по-дебел материал и са в тъмен цвят. Където има застояла вода и слънце е като развъдник за гадинки. Ето малко информация:
http://termoidraulica.elbi.it/products/ ... =plastoout
http://termoidraulica.elbi.it/resources ... HIMICA.jpg
Аз имам при мен такива и който иска може да дойде да види каква е разликата.
miroton - майстор
Caxo написа:
Аз имам 2 варела в момента, събират дъждовна вода. Варелите са с едно кафяво покритие вътре. Използват се в хранително-вкусовата промишленост.Както каза колегата тая вода става само за поливане. Освен, че зеленясва варела ами се появиха и едни животинки, които плуват гърчейки се :-D За да се съхранява вода, според мен тя трянва да се филтрира и третира с разни препарати, подобни на тези за басейните...
Маиче си развъждаш комари.
Caxo - специалист
Не са комари.Тялото им е по продълговато, по-дебело и очите им са едни големи :-D

Тема "Еми и аз нямам вода...как да реша проблема с 3 варела?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: