• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
zimel - специалист
Няма проблем! Аз също има много неща, които ми трябват и, даже си нямам на идея къде и как да ги потърся.
Нали затова е форума- да си помагаме с каквото можем. :)
Тани - модератор
Простотията не се толерира тук!!! Не може да обиждаш хора , които са ти помогнали !!! А дори да не са ти помогнали също нямаш право! Давам ти една седмица почивка , за да си обмислиш "хумора"
el cho - помощник
Здравейте!

Напълно приемам препоръките на модератора! Извинявам се, на тези които се чувстват обидени! Не съм си и помислял да нагрубявам когото и да било и най-вече хора, които ми помагат. За сетен път се убеждавам, че интернет общуването няма нищо общо с общуването очи в очи. Може би и точно заради това съм погрешно разбран. Все още си мисля, че съм осъден без вина, но това си е мое разбиране за нещата. Надявам се, че случката ще бъде забравена и ще мога отново да се обръщам към Вас за помощ и аз да помагам с каквото мога и знам!

п.с. ако модератора, сметне за необходимо, нека мнението ми бъде модерирано!

Поздрави!

Даниел
Тани - модератор
Радвам се, че прие забележката с достойнство и ще се радвам ако се сещаш за тази случка всеки път преди да се пошегуваш с някого! Шегите не са забранени , но всичко си има граници!
  • 1
  • 2

Тема "бърза връзка - колена, тройници..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: