Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
VLADO66 - майстор
Драгозов е един и е участник в форума/работи в Аргомаркет/
Junak - майстор
Няма как да смуче от дълбочина, по-голяма от 7-8 метра
nikolson - майстор
А аз да попитам,само на мене ли ми се струва,че цената 130лв/м е по-висока от машинното копаене? :?
VLADO66 - майстор
nikolson написа:
А аз да попитам,само на мене ли ми се струва,че цената 130лв/м е по-висока от машинното копаене? :?
Много зависи от земята.Където живея почти никой не се наема да бие сонди защото под земята има големи камъни които скапват главата на сондата.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
По принцип ръчната изработка винаги е била по-скъпа от машинната. Но както казва колегата"VLADO66" "Много зависи от земята.Където живея почти никой не се наема да бие сонди защото под земята има големи камъни които скапват главата на сондата."
marmoz - специалист
Junak написа:
Има,има :) http://hydrostab.com/bg/products/detail ... o-s-dp-100
VLADO66 - майстор
marmoz написа:
Junak написа:
Има,има :) http://hydrostab.com/bg/products/detail ... o-s-dp-100
С това да си сложи палатка, суха храна и ракийца до помпата че мнооого време ще мине докато полее нивата :)
hidrazin - майстор
Има,има :)
Четеш ли въобще за какво става дума в темата? На човека му трябва помпа с ДВГ а не с електродвигател. Там няма ток
и иска да е лесна за пренасяне. Още по-малко пък му трябва хидрофор за напояване на градина.
Иначе всички тук знаем че има много помпи дето вадят вода и от доста по-дълбоко от тия 25 метра.
:partyman:
marmoz - специалист
Опс не прочетох че няма ток :-D ,но пък може да си купи агрегат,въпрос на сметки кое ще му се върже по изгодно :)
Stefan_62 - майстор
Хайде пак ще извинява колегата, че му ползвам темата,но значе ли това, че 30м. напор означава 30м. воден стълб?

Тема "Помпа за кладенец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: