• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
nikolson - майстор
В Дания има май град Християния, там мисля ще се чувстваш...уютно. :-D
Явно имаш много въпроси. Не пускай отделна тема, просто ги обедини в примерно Моята отшелническа къща в Рилската пустиня. Но да знаеш, че много от...представите ти, не че са неосъществими, но вероятно въобще нямат еко-ефект. Даже са еко-вредни.
caribi - специалист
:? Според мене трябва да намериш изворче и върху него почваш каменната землянка.Кеф пие ти се вода- пиеш, пика ти се -пикаш, абе 2 в 1 :snakeman:
Krass - майстор
Не се подигравайте на момчето, ами прочетете разказа на Чудомир -"Вегетарианец", да видите че и в миналото е имало такива чудесии. Повече инфо за автора http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 40&t=42172
caribi - специалист
Прав си , доста грубо подходихме , а не трябва .
miroton - майстор
Бидон от нераждавеика и 8вата УВ лампа,гледай да не си купиш синя лампа.Няма да има нито една бактерия.
VLADO66 - майстор
miroton написа:
Бидон от нераждавеика и 8вата УВ лампа,гледай да не си купиш синя лампа.Няма да има нито една бактерия.
Е че къщата ще е насред нищото,откъде ток,пък и а е мръднал нанякъде неръждавейката е улетела :-D
nikolson - майстор
В неръждавейката има доста тежки метали... А и еко-идеята...Ток, енергия...Зае.и...
xnikolanx - напреднал
crez написа:
Всякаква вода поставена в сребърен съд се прочиства от всякакви бактерии и т.п. Извод :-правиш си една сребърна цистерна от 5 м3 и си свиркаш, абсолютно пречистена вода, колкото повече стои по-чиста става. Нооо има една дребна подробност, продължителната употреба на вода и храна престояла в сребро води до т.н посиняване на кръвта :lol: доста неприятна болест.
Знам, че среброто има анрибактериални свойства и помага за здравето, но ако системно употребявам сребърна вода трябва да проверя дали няма да е вредно, иначе и аз си го мислих това за среброто, но стъклото мисе вижда някак по невлияещо ,нз.
VLADO66 написа:
Сребърните йони действително имат антибактериални свойства,а относно съдовете трябва да се прочете това http://www.zdravosloven.com/portal/stat ... a-137.html ,със стъклото ще е голям зор,и действително трябва да се съхранява само минерална вода.Аз си сипвам от Княжево и изкарва доста в мазето.
Имаш предвид тази дето тече и се налива от чешмичките или бутилирана княжевска? Ако е от чешмичките колко време ти издържа в мазето? :) Защо със стъклото ще е голям зор?
nikolson написа:
В неръждавейката има доста тежки метали... А и еко-идеята...Ток, енергия...Зае.и...
Ток ще има.
  • 1
  • 2

Тема "Трябва ми решение в какво мога да съхранявам вода за питейни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: