• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
housedoktor - майстор
Не знам за мивка какви помпи си монтирал и на кой производител, но диаметъра е 20-25 мм. за стандартната на Sanyflo.А къртене за 32 мм в панел е сложно мероприятие.На въпроса как ще се скрие и как преминава вратата.Малко фантазия и: шкаф-кутия-окачен таван-кутия-канал в банята.Никой няма и да разбере Понеже не обичам да съм голословен прикачвам таблица.

Прикачен файл

chart.gif
chart.gif (51.25 KиБ) Видяна 2348 пъти
iririr - помощник
Благодаря на всички Ви за предложенията, но на този етап преместването на кухнята опада, Мисля че не си заслужава на този етап да инвестирам прекалено много в тази панелна кутийка. Ремонта ще се състой от подмяна на прозорци, ремонт на баня, поставяне на ламиниран паркет и тн
GROHE Bs - специалист
housedoktor написа:
Не знам за мивка какви помпи си монтирал и на кой производител, но диаметъра е 20-25 мм. за стандартната на Sanyflo.А къртене за 32 мм в панел е сложно мероприятие.На въпроса как ще се скрие и как преминава вратата.Малко фантазия и: шкаф-кутия-окачен таван-кутия-канал в банята.Никой няма и да разбере Понеже не обичам да съм голословен прикачвам таблица.
щом така ги дават не споря.Аз монтирам само Sololift на Grundfos и изхода винаги го правя с 32 и не бих рискувал с по малък диаметър.Сега като се замисля в комплекта има едни гумени редукции и излиза че принципно си прав но както казах не бих рискувал. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "ремонт в гарсиниера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: