radius написа:Щото ме посъветваха, че ще се разкиснат след време . А и много мразя да навивам кълчищаПреди 10г.направена инсталация с кълчища и блажна боя отгоре не са мръднали съединенията. Няма развиване после

radius написа:Щото ме посъветваха, че ще се разкиснат след време . А и много мразя да навивам кълчищаПреди 10г.направена инсталация с кълчища и блажна боя отгоре не са мръднали съединенията. Няма развиване после
andy_forresite написа: От лепилата се страхувам че няма да мога да развия като протечеТам ти е грешката, няма да протече. Иначе се развиват много лесно след нагряване с мини горелка.
andy_forresite написа:Мисля да намажа със силикон, калчища и отгоре тефлон.Не е достатъчно, трябва да капнеш и каноконлит и малко имамбаялдъ.
andy_forresite написа:Санитарно-технически лен, паста и отгоре навивка тефлонова лента за вид. Така ще опитам.Успех. И да споделиш резултата.
angelfilev написа:Близо 15 години издувах пластмасови бутилки и произвеждах бласавтомати. Всички резбови връзки на хидравличните системи при 150атм съм намазвал с лепило на LOCTITE за резби без нищо друго. Никога нито една не е пропуснала.Ние не разбираме бре Филев, няма нищо по-добро от кълчища с паста. Ама тя неволята накрая ще го научи, нахалост се хабим само.
Използвал съм го и в отоплителната инсталация у дома също без нито един проблем.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: