• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
hidrazin - майстор
n_a написа:
Не е тъй, щото то шефът вече го е купил, стугарят ти прави приятелска услуга в почивката си ... човекът питА за "сапуна", та му казах
Нищо не ти разбрах. :? Кой шеф какво е купил и кой е този безплатен стругар ...
Като и да е де но тефлона си е скъп материал. Много скъп.
Не си заслужава за този бидон осен ако не си заринат безплатен тефлон или не държиш в бидоните силно агресивни химикали.
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ти стругар ли си? Не си. Намираш си стругар, правиш го свой човек, той щи направи детайла. СтугарЯт работи във някаква фирма, ползва машините, материалите са напазарувани.... се едно не знайш, че така се правят нещата. Дадох линк към специалните пласмаси. Казах за тефлона, защото по-горе човекът пита точно за него. Сега писах бавно, надявам се, този път разбра :roll:
hidrazin - майстор
То ясно че не мога да чета бързо ама ти явно не пишеш достатъчно бавно.
Никъде по-горе човекът не е питал точно за тефлон.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пита за "сапун". Обясних и пак и пак
...в инструментален цех ми престъргаха от пластмаса, която на жаргон наричаха "сапун", пре...
Колега,този "сапун"q като заготовка ,къде може да се намери? DIAD
hidrazin - майстор
Ааааа.... не е достатъчно. От къде на къде реши че са му го престъргали точно от тефлон? :-D
Andri01 - майстор
Молиамид или някаква пластмаса :?
Svetoslavoff1 - майстор
Малей, да не бях се обаждал...
diad40, не знам как точно се нарича това чудо и от къде са го взели. Имам познат механик, с който споделих някои идеи за преходник към бидона, той извика един стругар, споменаха тн "сапун" и ми направиха преходника на съвсем приемлива цена.
Просто споделих двата варианта с които аз си реших проблема. Колеги предложиха и други.
  • 1
  • 2

Тема "Колеги, дайте съвет-съединяване на 2 правоъгълни бидони за вода 1000л.-120/150см." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: