• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
iliya_i - майстор
ср юни 10, 2020 6:11 pmann92 написа:
... Което означава, че в моя случай , ако я направя както има коментар по-горе да отива на улицата, то като си мия двора или колата /в двора/ също има вероятност и на мен да ми направят забележка, а дори и АУАН по наредбата за обществен ред.
От как имам наблизо автомивка на самообслужване за 1 лев, нямам желание да си мия колата вкъщи.
Че даже и срещу 10 лева на месец с теляк (за колата :) ).

А и както е казак колегата Димитър Димов по-горе, решете кое е по-важно:
1) вариант: Миенето на колата в къши
2) вариант: зелен двор
Защото и двете едновременно са невъзможни.
Димитър Димов - специалист
ср юни 10, 2020 8:46 pmiliya_i написа:
ср юни 10, 2020 6:11 pmann92 написа:
... Което означава, че в моя случай , ако я направя както има коментар по-горе да отива на улицата, то като си мия двора или колата /в двора/ също има вероятност и на мен да ми направят забележка, а дори и АУАН по наредбата за обществен ред.
От как имам наблизо автомивка на самообслужване за 1 лев, нямам желание да си мия колата вкъщи.
Че даже и срещу 10 лева на месец с теляк (за колата :) ).

А и както е казак колегата Димитър Димов по-горе, решете кое е по-важно:
1) вариант: Миенето на колата в къши
2) вариант: зелен двор
Защото и двете едновременно са невъзможни.
Не става дума за колата и двора,а за това че не получи желаният отговор.Искаше да отведе дъждовната
водата в ливадата,но му казаха че тръбите не са за тази цел,че така би направил тресавище,защо не на улицата и се започна,наредби-маредби,миене на кола и други разни безобразни.След като е такъв законно послушен гражданин нека се съобразява.Аз нямам проблем с дъждовната вода,а предполагам че и другите дали съвет нямат такъв и знаят какво казват.Така че да действа както акъл го учи,пък времето ще покаже кой крив-кой прав..
Antonii - майстор
Ако ще се гледат наредбите, то е забранено миенето на автомобили с питейна вода.
Дори да си ги миете в двора, на улицата или където и да е.
Дори поливането на градината е забранено да се прави с питейна вода.
За целта трябва да се ползва сондаж или кладенец, а може и водоноска.
  • 1
  • 2

Тема "Дъждовна вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: