чет апр 21, 2022 4:57 pmkrasi92 написа: Мирише на лекарства щото има арсен в нея. Занеси проба от сондата и ще ти кажат какво има вътре.След празниците занасям
Че малко ме притеснява тая вода...
чет апр 21, 2022 4:57 pmkrasi92 написа: Мирише на лекарства щото има арсен в нея. Занеси проба от сондата и ще ти кажат какво има вътре.След празниците занасям
чет апр 21, 2022 7:59 aminfomar написа: Водата до колкото разбирам от сондата влиза в резервоар и после по мивките.Чистен е скоро
Вземи проба от водата където излиза директно от сондата и провери дали и тя мирише така. Може проблемът да е в резервоара, ако не е почистван и дезинфекциран с години.
пет апр 22, 2022 8:37 amшоп написа: Всяка година, веднъж годишно нося водата от сондажа за пълен микробиологичен и химичен анализ. Гледам да е различен сезон за да може максимално да се обхванат всички външни фактори.Моля дай контакти къде изследват
За съжаление последните години доста вдигнаха цените ( последната цена бе 174лв) но съм спокоен, защото съм изцяло на сондаж.
пет апр 22, 2022 8:37 amшоп написа: Всяка година, веднъж годишно нося водата от сондажа за пълен микробиологичен и химичен анализ. Гледам да е различен сезон за да може максимално да се обхванат всички външни фактори.Доста е...
За съжаление последните години доста вдигнаха цените ( последната цена бе 174лв) но съм спокоен, защото съм изцяло на сондаж.
съб апр 23, 2022 12:39 pmvenci.ivanov22 написа: Доста е...Малко - много това е положението. Здравето на мен и на моето семейство е по-важно.
съб апр 23, 2022 1:08 pmшоп написа:Пиете ли от тази вода?съб апр 23, 2022 12:39 pmvenci.ivanov22 написа: Доста е...Малко - много това е положението. Здравето на мен и на моето семейство е по-важно.
Софийска вода ми осигуравя вода с налягане 0,5 бара и това е единственото решение. Тя цената на 1м3 от водопровода стана златна, така, че накря като тегля чертата съм на икономия дори при калкулиране и на 1бр УВ лампа годишно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: