• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
miliad - майстор
Честно, купи си един смесител на Делимано или подобните му, и не се щуросвай с тая сложна гимнастика дето я мислиш. А на това сегашното творение му намери друго приложение.
krasi92 - майстор
Това не е направено да се монтира на този тип смесители.Тежи доста и от него се клатушка кабел.Или смени смесителя или това нещо.
P88-Verona - специалист
съб окт 08, 2022 7:25 pmmiliad написа:
Честно, купи си един смесител на Делимано или подобните му, и не се щуросвай с тая сложна гимнастика дето я мислиш. А на това сегашното творение му намери друго приложение.
Разбирам, но ако този бойлер (от снимката) се повреди няма нужда да демонтирам целия бойлер–смесител от водопровода. Виждал съм дефектирали след 5 месеца работа, не твърдя, че винаги е така, но реших да предвидя евентуален дефект. Моя го свалям буквално с едно движения (четвърт завъртане напред), а батерията си остава за ползване. На живо не е натрапчиво, все пак снимката е в близък план.
brum - майстор
И аз не виждам това как ще седи горе и в същото време да е приемливо.

Вариантите дето са сравнително разумни са два:

1) Под мивката. Има 2 и 3 киловата проточни нагреватели. От двата му края се слага мека връзка. Спираш крана на стената и го заменяш с нипел при проблеми. Цялото упражнение с бърсането на изтеклата вода ще отнеме под 10 минути.

2) Над мивката, но със замяна на цялата батерия. Има такива с вграден нагревател. Две еднакви съм ползвал - с метален корпус и черен екран. Първата от Китай, втората от Лидл. Първата се ползваше 5-6 години и после продадох къщата.
  • 1
  • 2

Тема "Удължител на чучур за батерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: