• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
miroki - майстор
Общо 4 м. От 0 до 4. На 3,3 е водното огледало. Една тръба има забита и извадена, но няма да се дупчи точно върху нея, а в съседство.
Да има малко да събира вода.
Имаше и един май от Манастир, не помня сега. С ел. двигател беше сондата му. Аз нямам ток и вода в парцела. Овощна градина е.
Преди много години сякаш шахтите ги копахме по метър на ден. На лятоска, ако съм здрав може и да почна по лека лека....
Имаше едни трактори си носеха свредлото отпред, но не съм виждал от дете такъв. Такова ми върши идеална работа.
bigdragon - майстор
вт яну 23, 2024 2:35 pmkr1100 написа:
...
Имаше преди време 1 бай Иван от Провадия, който се занимаваше с копаене на кладенци - не биене на сонда. Почина , но сина му се занимава сега. Нямам му тел.
Скоро го прозвъних заради познат, но телефона беше закрит.
Да почива в мир.
Бай Иван е от Манастир, село между Девня и Провадия
Моя кладенец той го направи със сина си и едно цигане.
16 метра, 4 метра воден стълб, с бетонни пръстени, на
третия ден включих помпата.

ПП При него, ако той избереше мястото, се плащаше ако излезе
вода, ако ти избереш мястото, излезе, не излезе, плащаш.
вт яну 23, 2024 12:00 amnedyalko91 написа:
Здравейте,

Мисля да бия сонда в парцел в Горна Малина, Област София. Какво е вашето мнение за проучване с георадар? Някой има ли опит с читава фирма или по-добре " шаман" ? Иска ми се да чуя поне две независими мнения преди тази инвестеция. Попаднах на тези фирми ХхХ но не откривам отзиви.
Здравейте , мога да споделя моя опит с ХхХ в началото на лятото ги ползвах за проучване с георадар в в София и съм много доволен от резултата. Препоръчам ги !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нашествие днес ;-(
  • 1
  • 2

Тема "Проучване за сондаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: