• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
pipilica - майстор
Толкова ли е трудно да си представиш една тръба излиза от земята и върви покрай къщата и на метър и десет влиза през стената, и споко не замръзва зимата щото е празна и няма какво да замръзне, мога да ти снимам такава хоризонтална към 4 метра и не замръзва.
Та човеко иска външна баня с тоалетна, логично е да е до тръбата щом пита какви фитинги да ползва.
Да, можеше да се развие теория да разкопа да сложи един такъв
https://marmag.bg/kanalizacia-pvc-razklonitel-110-50-45
после още един
https://marmag.bg/kanalizacia-pvc-razkl ... 110-110-67
айде още реклама на друг сайт
и отгоре компенсаторната муфа, и що да слага два и да копа като може с един който го дадох като пример.
Да точно този щото в тънкото ще включи сифона а в дебелото тоалетната, ако беше питал само за тоалетна щях друг да рекламирам.
Какво не разбра, че ме обвини в реклама.
hidrazin - майстор
Туй че пилилицата рекламира някакви си масови фитинги от някакъв си магазин ... жив да не бях.
Преди да го обвиняваш - дай да видим поне още 1-2-3 поста дето "рекламира" въпросния магазин.
А не е тук от вчера, седмица, месец ... За близо 20 години би трябвало да е праснал поне няколко реклами. :)
Вземете се в ръце... !
:partyman:
P.S. То и аз няколко пъти съм пускал линкове към Багира. Просто ми е регионален магазин дето има неща трудно откриваеми в други магазини.
Както и към много други...
Да го е...а, и аз ли съм голям "рекламатор" бре? :-D
pipilica - майстор
Лошо, Седларов, лошо
Така да правим реклама на некви магазини, тва е против евроатлантическите правила.

Илия как ма пропусна в темата ми за водоструйката и там съм направил реклама, ужаст.
Добре де, подвел се е човекът. Хайде стига солихте!

Пипи ако не беше писал аз щях да препоръчам същото. Само не зная от кой магазин.
iliya_i - майстор
пет мар 28, 2025 9:07 pmpipilica написа:
Да точно този щото в тънкото ще включи сифона а в дебелото тоалетната, ако беше питал само за тоалетна щях друг да рекламирам.
Кое е по-ниско - сифона или тоалетната?
Ако ще е с долно отичане ще му трябва и дъга на 67 градуса, ама трудно се намират.
pipilica - майстор
Ехе, абе защо продължаваш да чоплиш.
Човеко каза че това ще свърши работа, явно е разбрал за какво иде реч, само ти не разбра.
Айде стига толкова.
Пипи, с онова първото, дето предложи, дъга сякаш ще му трябва.
Ясно е, че си запалил, ама.....
pipilica - майстор
пет мар 28, 2025 11:08 pmТрифон П.Трифонов написа:
Пипи, с онова първото, дето предложи, дъга сякаш ще му трябва.
Ясно е, че си запалил, ама.....
Ами ако не е строил все още няма да му трябва, евентуално едно парче тръба 15 санта не повече, е ся гледах чертежа на фитинга, просто трябва да си направи сметка къде да отреже наличната тръба за да монтира новото разклонение и да си отлее плоча с наклон към нея и да си монтира сифона. Принципно извода на чинията е на около 20-24 санта от пода и с гофре ще може направо в разклонението да се включи, сифона мое да го монтира масимално близо до разклонението и това е.
Абе не съм се палил много, ама така от нищото ше ме докладва за реклама, как пък съм бил познал кво му трябвало.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аз ли пак съм много тъпата, дет си мисля, че човек като си снеме размерите и си поиграй с молива и кат си избистри картиката и кат иде до магазина, сам или с помощ от персонала ще си намери нужното??
kr1100 - майстор
пет мар 28, 2025 7:44 pmiliya_i написа:

Аз пък в никакъв случай няма да заложа на производител или търговец, който не прави разлика мажду полипропилен и поливинилхлорид.

Пипи, съжалявам, но ще те докладвам за рекламата която направи през двата си профила!
Пипито не продава ВиК части и тръби.Занимава се с екзотики - кактуси и подобни.
А пък Хидрата е жив рекламатор на Багира - зариби ме и аз купувам оттам доста неща . :-D
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Moлба за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: