• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Fortune - специалист
bjohnev написа:
Отдавна вече не се правят "вечни" продукти от сорта на гореспоменатите перални например.Всичко се пресмята да "сдаде багажа" малко след изтичане на двугодишна гаранция.

На мен като химик са ми предлагали даже, работа която щеше да се състои в разработване на пластмаса която в следствие употреба и износване да се чупи след две и половина години :shock: :shock: :shock:
А нещо за едни немски пластмасови кухи топчета, вътре с магнит, които се поставят при прането или в съдомиялните машини против варок имаш ли мнение?
mim - специалист
едно време като бъркахме химия по фотография, преподавателите ни обясняваха, че софийската чешмяна вода е достатъчно неваровита за химическите ни нужди, но пък няма да е вреден на входа на пералнята 1 филтър-цедка за всичките боклуци, които носи

от време на време като видя някой "пробуутър" в супермаркета и отивам да го дразня, не че са ми виновни нещо :-D
rusev написа:
Голяма част от перилните препарати имат антикалк препарат.
Имам приятели в Henkel и ми казват ,че в всички прахове се слага "калгон". Чисто маркетингов трик .Колегата отгоре го е казал много отдавна.
  • 1
  • 2

Тема "За и против калгона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: