• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
shotik - майстор
Гледам да го правя законно ,че от незаконни и измислени от тъста неща сме плащали глоби за неспазен план на строеж,неспазени размери,променен покрив,отделно колко вътрешни ремонти ,спукан водопровод от замръзване поради тънка стена/спестени тухли/и т.н..Тези неща са станали известни в общината по времето на прехвърляне на части от имота на жена ми и бълдъзата при направа на скици ,документи и др.
Вярно е ,че преди 50 г са били други норми,но знам къщи правени по това време ,но правени от майстори,а жена ми като ми разпрява ,че все разни пияндета са строили,вече се чудя какво ли ни очаква от тази къща.
Понататък вероятно трябва и да се укрепва с външни бетонни колони ,защото няма -само на тухли и плочи е.
ribnikolaevi - майстор
А тухлите четворки ли са?
shotik - майстор
По снимки от сватбата ми ,като си взимах булката, гледам че долния етаж е с единични ,а втория с четворки,за по нагоре към тавана не се вижда,По късно към 1976 г я измазаха и си го спомням един майстор,където като му сложеха обяд и задължително пиене,все казваше на бабата-"Не ми лази по нервите ,азяйке!"
  • 1
  • 2

Тема "Смяна на водопровод." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: