Фло принципно съм съгласен с теб. Но аз съм на принципа око да види ръка да пипне
. Трябва да си купя топчета и да видя какво ще стане. Ти имаш ли някаде направена такава пречисвателна инсталация?

valecs написа:Фло принципно съм съгласен с теб. Но аз съм на принципа око да види ръка да пипнеОт няколко години вече нямам такава инсталация ,направиха градска канализация там ,където беше монтирана.Нямам намерение непременно да те убеждавам кое,как да си правиш,само давам идея,която може да ти спести куп мръсни неприятности.Човек,решил сам да се справи с направата на малка пречиствателна станция трябва да изчете много литература по въпроса и да започне от цикъла на азота в природата,после малко микробиология,малко химия за да си изясни процесите .Не е толкова просто и принципа око да види и ръка да пипне едва ли е удачен в този случай,защото трябва да знаеш какво да гледаш,пък пипането не е и здравословно. Желая ти успех!. Трябва да си купя топчета и да видя какво ще стане. Ти имаш ли някаде направена такава пречисвателна инсталация?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: