Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Милен написа:
ibogdanov написа:
еййй тия русенци ма отсвириха като кисела краставица !!!!
не искат да продават вентили май :x
малко им се вижда един вентил
Обади им се пак (пласмент) и питай имат ли дистрибутори в района ти. Никой завод от комунистическо време няма да ти обърне внимание за единични бройки.
Никой Завод, няма да ти обърне внимание за единична бройка. Е, ако не става дума за един танкер, един локомотив...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Логично е. Пояснения трябват ли?
"Една дупчица..." - прекрасна реклама!
ibogdanov - специалист
за всеобщо учудване ми обърнаха!
е наложи се да си говорим 30 мин по телефона..
една девойче ( или поне с такова гласче)
кеф ти една.. кеф ти половинка.
няма грижи
с куриер или по пощата.. по банка или през е-пей..
абе както ти душа иска !!!
впечатлен съм
тази седмица им превеждам кинтите и започвам да чакам

предложиха ми вариант или от месинг или от технически полимер да е тялото. мисля да го пробам полимера!! а отделно продават и главите. ако ти замине - хоп за 20 кинта получаваш нова глава.
абе дмеокрация :-D
Милен - майстор
Немам им вяра на тия полимери, заложи на месинг, поне е изпитано. Поръчай си резервни бобини и ядки с пружинките. Точно на тия ядки като им се износи гумичката и вентила не държи. Главата за която говориш ако е без подвижната ядка а е само външната част няма смисъл, няма какво да и стане.
ibogdanov - специалист
Милен написа:
Немам им вяра на тия полимери, заложи на месинг, поне е изпитано. Поръчай си резервни бобини и ядки с пружинките. Точно на тия ядки като им се износи гумичката и вентила не държи. Главата за която говориш ако е без подвижната ядка а е само външната част няма смисъл, няма какво да и стане.
оффф, знам ги тези подробности..
ама чесно казано ми е иска да мина относително тънко сега, че е малко закъсация с парите.
ако не се лъжа продават само бобината като консуматив.
за другото ми казаха - връщаш вентила ремонтираме и т.н. :?: което ми е малко страно. вентил за 80 лева да го мандахерцаме из цяла българия.
За полимера и аз съм малко скептик. резбата била стругована директно в полимера... няма метална вложка. На въпроса ми "а не се ли къса резбата ако се пренатегне", ми отговориха, че имало такива случай :)
Демек навивай внимателно и пали свещичка.
разликата с цената е нищожна около 5-10 кинта.
до края на седмицата ще реша от месинг или полимер. Но за 10 кинта да се циганя, нещо не ми се вижда смислено
Милен - майстор
Имал съм случай да повредя месингови като ги хвана с клещите да ги затягам, та кво остава за некви си пластмасови нововъведения.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ми... криза, Батка. Това, с гласчето по телефона, сигурно е с няколко езика, инженерна диплома, магистър по маркетинг и приложна психология и с атрактивна външност... А ако става дума за ЗИТА... днес-утре ще ти снимам, да видиш за какво става дума...не подозирах,ч е работи. Мен ми е малко на сърце тоя завод, май там трябваше да работя навремето.
ibogdanov - специалист
n_a написа:
Ми... криза, Батка. Това, с гласчето по телефона, сигурно е с няколко езика, инженерна диплома, магистър по маркетинг и приложна психология и с атрактивна външност... А ако става дума за ЗИТА... днес-утре ще ти снимам, да видиш за какво става дума...не подозирах,ч е работи. Мен ми е малко на сърце тоя завод, май там трябваше да работя навремето.
вярвам ти за ЗИТА .. най-вероятно са взели някое хале, идея нямам
но произвеждът. съмнявам се отливките да ги правят там обаче.
а гласчето наистина беше доста компетентно! поне инженерче е гаранция.
В РУсието всички са атрактивни :-D ... нема лабаво...

Милен: е имено това ме притеснява... и аз си падам малко мечка в затягането и често това ми създава грижи.
Ще взема металния :) няма да си правя експерименти.
Девойчето и гаранция ше даде !!! фактура издават.. абе демокрация, Вервайте ми !!!!
Милен - майстор
ibogdanov написа:
вярвам ти за ЗИТА .. най-вероятно са взели някое хале, идея нямам
но произвеждът. съмнявам се отливките да ги правят там обаче.
Фирмата си е стара от време оно http://www.zita-ruse.com/index.php?/%D0 ... D1%8F.html
А за сегашното и състояние n_a ще каже.

Тема "питанка за магнет вентил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: