Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
filmatoplo - майстор
Гоа - 98 Пловдив беше вносител , дали действат незнам -шефа ни правеше презентация на мен и Здравко бг брадър . :wink:
Biso - специалист
Имам правени десетина бани и други дребни инсталации с NIBCO от преди десетина години - никакъв проблем. Тръбите и фитингите за топла и студена вода са различини като материал и диаметри. Много удобно и лесно се работи.
Не знам само доколко са издържливи като експлоатационен срок.
kuuuuuul - майстор
Да фирмата е от Пловдив/името забравих/ имат магазин в София от тях купувам всякакви тръби и фитинги.
vk - специалист
Instaplast , Чехия се оказва че е бил придобит от Pipelife (част от групата Wienerberger).
А Пайплайф България имат производство в гр.Ботевград. Може би затова казват, че "инстапласт" били български тръби. Което явно не е съвсем така.

Vienna, June 27, 2008 – Pipelife, one the leading producers of plastic pipe systems, acquires Instaplast Praha a.s. in Czech Republic. Instaplast is headquartered in Prague, Czech Republic. The company is specialized in premium hot and cold plastic pipe systems for Eastern Europe, which is a very fast growing market segment. Apart from the Czech Republic, the company is supplying its systems to Bulgaria, Russia and the Ukraine. In 2007 Instaplast Praha a.s. had 94 employees which accounted for a turnover of approximately € 11 million.
Каналски - специалист
vk написа:
....
М'да и на мен така ми потвърдиха, Чешката Instaplast (то и в сайта си им пише) ... Не съм наясно какво е положението с Екструдирането на тръби "покрай Пловдив" .... -> download/file.php?id=66716 ... -> http://www.flashco.bg/
В Ботевград не произвеждат PP-R тръби за вътрешен водопровод - Главно са тръби за канализация.

Тема "Избор на търби от PR" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: