Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
dragozow - майстор
Хоботници :)
valerko - специалист
Caxo написа:
Аз имам 2 варела в момента, събират дъждовна вода. Варелите са с едно кафяво покритие вътре. Използват се в хранително-вкусовата промишленост.Както каза колегата тая вода става само за поливане. Освен, че зеленясва варела ами се появиха и едни животинки, които плуват гърчейки се :-D За да се съхранява вода, според мен тя трянва да се филтрира и третира с разни препарати, подобни на тези за басейните...
Същите...държали са палмово масло ако не се лъжа. Само за поливане ми трябват, няма да пия вода, да не съм Беър Грилс ли беше оня от Дискавъри дето яде и пие всякакви лайна.
krasigogo - специалист
Проблемът с микроорганизмите в тези съдове определено идва от светлината, след което и температурата е фактор.
Да не искате да кажете че в щерните водата е в по добри условия от колкото в туба поставена в подобна среда?
Аз не вярвам. Ако колегата си изкопае трап и положи съдовете под земята, няма да има нито водорасли, нито комари в начална фаза на развитие.
Ще подсигури липсата на светлина и съответно ниска околна температура.
Ако е за съвсем евтино решение, една водна помпа на Райдер от 500 или 750 /800/ W за около 50 лева ще му свърши работа, като спокойно може да си я монтира и демонтира всеки път.

Тема "Еми и аз нямам вода...как да реша проблема с 3 варела?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: