Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
kalin72 - майстор
Радостина написа:
Нама друг вход. ЕПК-то е с 1 вход. Мократа стена се явява външна и точно затова написах ,че мокрото няма връзка с метеорологичното време.
Хубаво няма друг вход, но не търси проблема само у комшиите над вас, може да са съседи встрани.
kozl - майстор
Зад входната врата е малко относително. Горе ли е влагата или долу към пода? Я щракни некоя снимка все пак да се ориентираме. Ако може и схема на жилището :roll:
Радостина - напреднал
Теча се вижда ясно как идва от горният ъгъл - това е границата м/у нашият апартамент и банята на съседите от горе и след това се стича на долу зад входната врата.
На работа съм ии сега няма как да правя снимка.
Ще се опитам да обясня. Входна врата - зад нея стена- външна, която е обща за коридор, баня и кухня. От входната врата коридор, вграден гардероб, стена баня, баня, стена , шахта с тръби м/у банята и кухнята, стена, кухня.
Тръбите са в шахтата м/ банята и кухнята и съответно към сифона, който е в средта на банята.
Мокрото започва от горният десен ъгъл на вграденият гардероб и върви по стената.
Последна промяна от Радостина на чет фев 13, 2014 8:59 am, променено общо 1 път.
Радостина - напреднал
Теча се вижда ясно как идва от горният ъгъл - това е границата м/у нашият апартамент и банята на съседите от горе и след това се стича на долу зад входната врата.
На работа съм ии сега няма как да правя снимка.
Ще се опитам да обясня. Входна врата - зад нея стена- външна, която е обща за коридор, баня и кухня. От входната врата коридор, вграден гардероб, стена баня, баня, стена , шахта с тръби м/у банята и кухнята, стена, кухня.
Тръбите са в шахтата м/ банята и кухнята и съответно към сифона, който е в средта на банята.
Мокрото започва от горният десен ъгъл на вграденият гардероб и върви по стената.
Схема мога да направя, ама незнам как да кача снимката тук. Мога да пратя на мейл, евентуално.
Gnus - специалист
Картинката се качва на някой сайт за снимки и тук се слага с тага Img.
Доколкото схващам, мокрото е по-скоро откъм стената на банята, която е обща с гардероба?
На комшията отгоре здрави ли са му бордчетата по същата стена?
Радостина - напреднал
Да, мокрото тръгва от ъгълчето което е общо м/у нас и съседите над нас. Гледах уж и нищо не видях с просто око да не е наред в тяхната баня, но на мозайка е трудно да се види, може и да не съм догледала добре.В тяхната баня там мокро не видях. Те твърдят ,че не ползват банята, защото се прибират за по няколко часа / да преспят /в този апартамент, но в това не мога да съм сигурна.

Тема "Теч от съседи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: