Хидра,Хидрааа... То затова се слагат само на карбураторните бе душко. Казах ти: Мисли малко преди да пишеш! И чети инструкциите! 

пет апр 05, 2024 7:27 amivanovbg написа: Хидра,Хидрааа... То затова се слагат само на карбураторните бе душко. Казах ти: Мисли малко преди да пишеш! И чети инструкциите!Имаше известен сервиз за компютърна диагностика някога у Варна, където поне не вземаха пари след като не могат да свършат работа. Поне това му беше дошло на акъла, че е правилно, на главния инжИнер.![]()
пет апр 05, 2024 11:06 amhidrazin написа:Така е прав си. Брадвата ми е чугуний и намагнитената ми вода тича към неяпет апр 05, 2024 8:37 amivanovbg написа: Та може да пъхна един магнит във възглавницата и да видя дали ще стане по мека.Дали ще стане по-мека не съм сигурен ама после не можеш си отлепи възглавницата от главата.
Това защото магнитите хващат здраво и на Чугуний!![]()
![]()
чет апр 04, 2024 10:28 pmivanovbg написа: Хидра, уж си умно момче комбайнерче, а не си запомнил че помпата е мощен източник на магнитно поле. Да не говорим и че е вихрово. Та няма смисъл от дублиране.Е да,благодаря за акъла,ама пусто нетърпение поръчах я вече помпата.Но това не пречи да й сложа пак табло външно предполагам
Аман от глупави хора, и малко по темата. Колега, умната помпа с многото защити всъщност е тъпо да си я сложиш, защото ако не качи вода няма как да разбереш причината. Таблото за което ти дадох линка има същите защити, че дори и повече, но най хубавото е че е пред теб, а не 30метра по надолу. Ако помпата не качва вода много лесно ще разбереш причината веднага. Така че вземи си друга помпа без защити и ползвай това или такова умно табло.
И ако сондажа отдавна не е ползван е по добре да го изчистиш с аерлифт. Много евентуални проблеми с помпата може да ти спести. Да не говорим, че и водата ще е много по чиста.
пет апр 05, 2024 11:35 amТрифон П.Трифонов написа: ...Имаше известен сервиз за компютърна диагностика някога у Варна, където поне не вземаха пари след като не могат да свършат работа. !За втомобили - лаптопче, кабеляк и VCDS.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: