Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
chapara - майстор
Нито съм се молил, нито ми е нужно някой да ми плаща нещо и не съм само аз така. И сега кво правим?
Протестирайте, аз съм с вас. Ама няма кой, само приказки от войводи. Пак казвам, аз съм ,,за'' ,и съм с вас.
dragozow - майстор
пет авг 01, 2025 7:12 pmsilent написа:
Разбира се че ти плащат парното. Тези 2 милиарда ги дава държавата при това не са първите два милиарда а поредните.Тази вродена андрешковщина винаги ще ни държи в батака. Да мислим само за себе си а справедливостта е справедлива само когато е в наш интерес инак черното бяло ще изкараме, ще намерим оправдания, че някой друг е виновен и куп още абсурди. Това обаче не променя неизгодния факт 2милирда безвъзмездно дадени на бедните Софиянци с най-висока средна заплата да си топлят по-евтино оядените задници, вместо тези два милиадра да се инвестират в инфраструктурa да отворят работни места в провинцията да подпомогнат истински нуждаещи се бедни хора.
Държавата плаща кражбите на общината, в Топлофикация служителите напускат само при смърт. Ако дружеството беше частно нямаше кой да им налива. Пак казвам, като дойде сметката я плащам, хората около мен също. С подобни цени други топлофикации не са на загуба. Същото е като БДЖ, пощите и др. Държат ги за да лапат. Общината би трябвало да си гледа инфраструктурата, да събира данъци и да предоставя услуги. Представи си твоят бизнес да носи загуби, ти да продължаваш да работиш и държавата или общината да ти наливат.

Тема "ТЕЦ Ново Строителство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: