Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
TechnoKom - помощник
lov написа:
Да бутона е като от последния линк. Разликата е че цялата електрическа част е вградена в самата мелачка. От бутона до мелачката има само шлаух. За заземяването не се притеснявай хората са помислили по въпроса. Изпълнението на самото изделие е от най висока степен на защита като на всичко отгоре приъединителните елементи към коритото са също от пластмаса. То на снимката се вижда. И не виждам смисъл да променям схемата.
А пък и колкото и халтав да ми изглеждаше преди бутона за сега се се държи учудващо добре. Да чукна на дърво де. :lol:
Ами.. успешно и безаварийно ползване ти пожелавам.
angel_ov - специалист
lov написа:
Аз като я поръчвах в описанието пишеше че трябва да се монтира допълнителен ключ даже предвидих място за такъв на стената. Но за моя изненада си дойде с пневмобутона вътре и запуска става само в въздух. Вече почти приключих с ремонта и ще пусна снимки и мнение за за работата на това истройство. Но чакам първо половинката да поработи с него и да си каже тежката дума #-o .
От къде я закупи, че мисля да улесня малко и аз жената?
lov - майстор
По вероятно ти ще си по доволен отколкото жената. Няма да ти се налага толкова често да изхвърляш кофата. Практически в нея освен различни опаковки друго не изхвърляме та боклука остава доста по малко а и нямам какво да замиреше. :lol:
Иначе бъди сигурен че ще остане доволна от придобивката.
Аз си я поръчах от един магазин за кухненско тука в града но вносителите им са http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=2&i=23. Но има и други марки и вносители.
angel_ov - специалист
Мерси за отговора ще има радост във вкъщи :-D

Тема "мелница за кухненски отпадъци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: