Може всичко-ДА.Всичко зависи от финансите.Аз лично имам оранжерия/12/5 метра/ около 200 кв. раиграс и басейн/от метро-8 куб./Само езеро не съм си направил но ми е в главата-и това ще стане,но първо трябва да се направи хидрофорната система.pipbel ти носи ли проба от водата за изследване,защото мисля че е важно?Моята система съм я замислил така.със вибрационната помпа ще пълня цистерна в гаража или мазето и от там със някъкво хидрофорче/ще видя какво ще купя/ще захраня къщата.само не ми е ясно за момента какъв поплавък трябва да се сложи в цистерната за да изключва помпата
.Чакам и окончателните резултати от изследването на водата като за момента нещата вървят на добре
.Колкото до басейна както написах моят е от метро и го имам 3 год.и съм доволен.между другото съм го направил като езеро без треви разни естествено.Сложих му една фонтанна помпа и се получи добре.Мислих и за осветление но това което намерих ми се стори доста скъпо и за сега се въздържам.Поздрави на всички.Ако мога да помогна с нещо друго моля!