Аз нещо не мога да разбера каква е идеята на тази вътрешна тръба вградена в сифона. Досега такъв сифон не съм виждал. Бих я премахнал напълно или поне над нивото на преливника. Според мен от там идва проблема.
ESPACE написа:Аз нещо не мога да разбера каква е идеята на тази вътрешна тръба вградена в сифона. Досега такъв сифон не съм виждал. Бих я премахнал напълно или поне над нивото на преливника. Според мен от там идва проблема.Ролята на тази тръба е именно да изолира вонята идваща от канала. Ако я няма нея, това няма да е сифон.
Ако скъся още тръбата, нищо не променям, освен, че повишавам вероятността при неползване на мивката дълго време и падане на нивото на водата в утайника пак да замирише, т.к. водата по-лесно ще пада под нивото на вътрешната тръба.
Лазар, няма отдушник каналът. Досега не е имал. Как се прави? И така, че да не мирише от него? И като пробих тази дупка в горната половина на утайника, защо предполагаемата, но засега недоказана въздушна тапа не спада?
hidrazin, приятелю, не аз плюя по нея, а ти... ти я търси! И ми се правиш на голям специалист, а като те поканя ти да го направиш, не се занимавал с ВиК - ми хайде малко по-полека с обвиненията тогава!