Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, извинявам се тогава - ако наистина не е центробежна сложи механичен пресостат, мисля че не е проблем да остане и този заради защитата от работата на сухо, но трябва да се синхронизират добре. Съжалявам, че си попаднал на такъв консултант, съжалявам че не си се отказал като си усетил ниската му компетентност! Само дето хабихме енергия с Драгозов за предварителни консултации. :cool:
LazarGanev написа:
....... Само дето хабихме енергия с Драгозов за предварителни консултации. :cool:
Нямам мнението за себе си да съм компетентен в тази материя,затова и попитах тук.Момчето ,което ми продаде помпата,не изглеждаше да е много в час.Може и да греша.
Не мисля,че напразно сте изхабили усилия,но щом мнението ви е такова,съжалявам!
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами не, просто ти не послуша нищо от това, което ти казахме, направи обратното и сега се жалваш. Наистина съжалявам, ама не знам как да помогна :?
LazarGanev написа:
Ами не, просто ти не послуша нищо от това, което ти казахме, направи обратното и сега се жалваш. Наистина съжалявам, ама не знам как да помогна :?
Тя ,помпата,си върши добре работата,но разбрах,че е винтова,чак след като монтирах и пуснах да работи.Има я посочена в темата,по нагоре и затова я купих.
От прочетеното във форума знам,че турбинните помпи се разтоварват при нулев дебит,а тази се тормози,преди да я изключи пресостата. После се разтършувах в Гугъл и стана ясно защо е така. Явно ще трябва да променя управлението на помпата. Нещо с нивомери,поплавъци.......?
dragozow - майстор
Помпата е винтова, имам винтове за нея, при вносителя няма. Без масло в двигателя, виж и в инструкцията ако пише де.
dragozow написа:
Помпата е винтова, имам винтове за нея, при вносителя няма. Без масло в двигателя, виж и в инструкцията ако пише де.

Приложение на продукта
- Висока оперативна ефективност
- Определени части са направени от SS 304/316
- Силно издръжливи и хигиенични
- Водно охлаждащ се пренавиваем ( затворен, запълнен с масло) мотор
- Лесно могат да бъде разглобени и поправени
- Могат да понесат голяма тяга на натоварване
- Трудно износващ се пръстен на дуфузьора
- Наличен М.О.С. : Тип S и N
Ако не е някаква грешка,значи е в масло. Това,на последния ред,не го зная какво означава.
След като стана ясно,че е винтова,да махам ли Бриото?
За кожух никой не даде мнение,та реших,че ще направя.

Тема "Проблем с изпомпване на вода от кладенец." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: