Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
LazarGanev - "Велик майстор"
Надявам се да нямаш проблеми - унгарското би трябвало да е добро. А защо се отказа от по-евтините руски, за които беше писал?
vreden - специалист
Ами аз взех от руските,пратиха ми да я видя.Но първото което ми направи впечатление бе,че извода на помпата беше за маркуч.Гладък щуцер с бертче накрая,на 26мм.Аз съм приготвил 1 1/4 ПВН и изведнъж...опааа:).Инак хората я бяха направили добре от яка неръждавейка, имаше към 40м.кабел с табълце и кабел със щепсел.Даже и контакт за външен монтаж бяха сложили :).Е имаше и леки препратки към славните Съветски времена-месингови болтчета с прав шлиц и тъничките гайки към тях просветваха тук там,типичната грубовата изработка.Апропо скоро гледах на илиенци има един магазин за градинска техника,едни украхнски вибрационни потопяеми помпи,пишеше LG-neщо си руско pumps.E oчите ми останаха,страхотна изработка и то на цена под 100 лв.,така съжалих за 65 левовия китайски RAIDER който взех за да изчистя сондажа.Вече към 30 пъти съм го ремонтирал,станах експерт по вибрационни помпи.Аз май се отплеснах,та за това не взех руското но инак били доволни хората от тях,а и сервиза им бил добър,а за тази цена.Просто за моите цели не стават.

Тема "Водоснабдяване от собствен водоизточник -помагаите." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: