ЗДРАВЕЙТЕ, ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ!!!
След много мъки и ядове - УСПЯЯЯЯЯЯХХХХХ!!!!! Най-сетне получих дългоочакваното писмо - съгласие за заустване на имота ми!!!!
Ходих в един от "клиентските центрове" на Софийска вода да оправя документите. Първо "ме зарадваха", че трябва да внеса такса 200.00 лева за да ми издадат изходни данни за заустването!
Внесох ги, няма начин /иначе само ще си мечтая за тръбата!/. Имат и друго изискване - като взема изходните данни - трябва да намеря ПРОЕКТАНТ по ВиК който да ми направи проект!!! Лошото е, че не познавам такива специалисти... Затова имам молба - моля ако някой се занимава с такъв род дейност - ПРОЕКТИРАНЕ или познава човек който е наясно - нека ми се обади!!! Проектанта трябва да е наясно с изискванията към днешна дата защото готовия проект ще го предам на Софийска вода за съгласуване! Изходните данни ще ги получа на 10.07.09 г. - петък. До тогава е хубаво да съм намерил такъв проектант... Това е най-новото и радостно нещо около мен за сега.
ПП - Само да питам - знаете ли за какъв срок от време се прави този проект и горе-долу какви пари излиза?
След много мъки и ядове - УСПЯЯЯЯЯЯХХХХХ!!!!! Най-сетне получих дългоочакваното писмо - съгласие за заустване на имота ми!!!!

ПП - Само да питам - знаете ли за какъв срок от време се прави този проект и горе-долу какви пари излиза?

Последна промяна от liusien на вт юли 21, 2009 11:25 pm, променено общо 1 път.