Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
pif4o - специалист
Яснооо, вече всичко е ясно :) ок, остана изпълнението, ще докладвам кое как е направено, пък и ще снимам :)
Stefan_62 - майстор
Здравейте майстори, използвам темата на колегата да попитам и аз относно изграждането на канализация. Предстои ми да направя канализация подобна като на колегата "pif4o", дължината на полагането на тръбите е 15м., та въпросът ми е достатъчно ли е на това разтояние да се постави една ревизия или ще трябват поне две. И вторият ми въпрос в края на канализацията трябва да се направи завой на 90*, как ще е по-добре да се изпълни с две колена от 45*. или с едно от 87*.
Каналски - специалист
Stefan_62 написа:
....
Няма нужда от Ревизионни Отвори по трасето за 15m дължина, един в началото и в края ще са достатъчни за достъп за чистене при нужда. Чупката от 90° ще е по-добре да я направиш с Ревизионна Шахта ... ще приложа примерни картинки на такива дъна за Ревизионни Шахти.
Изображение Изображение Изображение
Последна промяна от Каналски на чет май 30, 2013 11:24 am, променено общо 1 път.
Stefan_62 - майстор
Каналски написа:
Чупката от 90° ще е по-добре да я направиш с Ревизионна Шахта ... ще приложа примерни картинки на такива дъна за Ревизионни Шахти.
Благодаря за бързият и точен отговор, ще съм ти благодарен ако качиш някой "примерни картинки на такива дъна за Ревизионни Шахти" за да видя за какво става на въпрос. :drinkers:

Тема "Направих си канализация :) кажете правилна ли е :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: