krasi92 написа: Сори гринго но общи части общо решение-смяна на щтрангове или делиманото.Общо решение няма как да се случи. Не и в нашия блок.
Делимано... Не!
krasi92 написа:Между етажите няма проходи а са правени дупки само за тръбите-поне други не съм срещал.Не е баш така. При мен в колектора между 8 и 9 етаж няма никаква преград. Ама никаква. Не се знае обаче как е между другите етажи.
Ама нека попитам още нещо. Тъй или иначе, че успея да достигна тетката на топлата тръба. И ще извадя всичките мои тръби за топлата вода от водомера ми до въпросната тетка. От тетката ще започне да излиза споменатата в предишните ми постове "ракия" /ама черна/.
Въпрос: Съществува ли практически приложимо устройство /но не тел, де. Не тел!/, което да вкарам в тетката в посока към 10 етаж. И да поразбутам натрупала се ръжда, варовик.... и там какво би могло да бъде. Белким и при мен дойде топла вода отгоре. Щом студената ми вода идва от горе - логично е и топлата вода да дойде от там. Моля, бихте ли споделили дали съществуват такива технически устройства и технология на работа. Благодаря.