• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
liusien - специалист
Здравейте!
Бях обещал да пиша като има някакво "движение" около мен... След известно тичане до един от клиентските центрове и до централния офис на Софийска вода, мога да споделя следното:
- имам готови проекти на канализацията
- подписал съм два предварителни договора със Софийска вода
- подал съм проектите за съгласуване до: БТК, Улично осветление, ЧЕЗ енерго и Софийска вода
- сега чакам да дойде края на месеца за да си взема проектите /дай Боже - разписани, съгласувани/ и да ги предам, като след това трябва вече да подпиша официалния договор със Софийска вода и да чакам да дойдат и да ме зарадват някоя сутрин с работа по полагане на тръбите и заустването им! :-D Още малко остана... Стискайте палци! :thumbs:
Master_Kenobi - V.I.P.
Стискаме! Както и до сега! :)
Колко ти излезе "далаверата" до тук? И колко още се очаква?
liusien - специалист
Master_Kenobi написа:
Стискаме! Както и до сега! :)
Колко ти излезе "далаверата" до тук? И колко още се очаква?
Здрасти, Master_Kenobi !
Ами да помисля...
200 лв. - за "изходни данни", 200 лв. за проектиране, на различните места са различни цените за съгласуване, но средно по 120 лв. / има и по-високи цени, а има и много по-ниска цена.../ Още не съм плащал - в София газ ще платя при получаване на съгласувания проект, в БТК - също... По груби сметки "удоволствието" ми до момента ще струва около 900 лв. Работата по изкопаването, полагането на тръбите и самите тръби / по думите на служителите на СВ/ ще са за сметка на Софийска вода! :-D

ПП - Цените за съгласуване на проектите са при нормално движение на документите - срок за изпълнение от един месец. Има отделни цени за "бърза поръчка" и за "експресна" които са в пъти по-големи! :shock:
liusien - специалист
Казвам здравей на знаещите и любителите, но най-вече на Master_Kenobi!!!

Най-сетне, след много тичане, ходене по нервите /моите/, уговорки, условия..... абе, чанч от всякъде - ОТ ВЧЕРА ИМАМ ВЕЧЕ ИЗГРАДЕНА НАПЪЛНО ЗАКОННА КАНАЛИЗАЦИЯ !!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D Не искам да влизам в подробности, но повярвайте ми - тая моя "победа" я дължа изключително на Master_Kenobi!!! За мен той е невероятен! Може би е съвсем обикновен човек като мен, но със съвети, напътствия, подсказване... абе - какво ли не - ПОМОГНА МИ ДА УСПЕЯ!!! Идея си нямам как да му се реванширам???!!!.... Все пак, пред целия форум искам да напиша :
Master_Kenobi, огромно благодаря за всичко!!! Изображение
Master_Kenobi - V.I.P.
Майтап бе, Уили! :-D А къде ми е паметникът!!! Ха-ха! :-D
:lol: :lol: :lol:

А ако трябва да съм сериозен... За мен също е една радост и... малка форумска победа, да го нарека... :)
Победа над безсмисления вой, рев, плач и демонстрации срещу "кривите" ни закони и държава, срещу "монополистите" и "връзкарите" (както беше тръгнала темата от началото), преди да е опитано с малко повече здрав разум, познания и маневри :-D легално да се реши проблемът.

Да си жив и здрав, Люси, да си ползваш придобивката.
Благодаря ти, че ме послуша! :)
do_it_yourself - напреднал
Е-е-е, с голям интерес изчетох темата. Ми то цял роман, сценарий за филм. :rolleyes:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Проблем с подпочвени води и септични ями" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: