Здравейте - предстои ми почти тотална подмяна на всички стари водни тръби вкъщи и реших да изпълня една отдавнашна моя идея - да си монтирам домашна инсталация за пречистване на водата. Проблемът обаче е, че намирам доста оскъдна информация за предлаганите подобни решения в България - има предимно за пречистване на отпадни води, малки системи за една тръба (кухненска, душ или др.) или пък средни до големи системи (за хотели или цели малки населени места)
Аз искам голяма система, която да се монтира при входа на главната тръба на домакинството и да има богат набор от филтри (дори това да значи по-скъпа поддръжка заради повечето консумативи, изискващи периодична смяна).
Всяка информация ще ми е от ползва, благодаря ви :)
П.П.
Не говоря за единичен механичен филтър, както е дискутирано в друга тема тук, а за цялостна автономна система.
Аз искам голяма система, която да се монтира при входа на главната тръба на домакинството и да има богат набор от филтри (дори това да значи по-скъпа поддръжка заради повечето консумативи, изискващи периодична смяна).
Всяка информация ще ми е от ползва, благодаря ви :)
П.П.
Не говоря за единичен механичен филтър, както е дискутирано в друга тема тук, а за цялостна автономна система.