Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
ba6 maistor - специалист
Пичове на село правя канализация за мръсна вода с размер 110 и дължина 10м давам и наклон 1см. на метър.
Та въпроса ми е следния добре ли съм я направил наклона докато не съм я заровил.
А и да ви кажа че към тази канализация ще включа две тоалетни и два дъждовника.
Мерси предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе защо не четете преди да пишете! Се едно тук има дежурни, задължени да отговарят на повтарящи се въпроси!
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 5faaf5463f
И аз да питам :roll: . Този канал в канализация ли ще се влива или в яма? Заради включените дъждовници питам.
ba6 maistor - специалист
В канализация ще влиза.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
И ще поливаш с чешмяна вода.
ba6 maistor - специалист
Това ми е най малкия проблем.
Проблема е че и комшии те се включиха в моя канал но въобще не ползваха нивел.
Аз на едно място им мернах техния канал който имаше малко обратен наклон.
Нали на мен няма да ми прави проблеми това понеже са след моята канализация а пък те да си берат гайлето с техния майстор.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Всъщност... имаш Такова отношение към хората и делата им, а искаш към теб да имаме Онакова отношение?
ba6 maistor - специалист
Аз не мога да се мешам защото те си намериха един надут майстор на който не можеш да дадеш никакъв съвет а и при първата ми забележка той ми се скара като чели аз съм некъв боклук и с това приключиха нашите отношения.
Пък и кой съм аз някакъв самоук майстор а той е професионалист.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Имаш проблеми с комуникацията? Кой си, че да даваш акъл на майстор? Пък и защо?? Сподели със съседите опасенията си. С тях си на равна нога. С тях ще се гледате години наред. Добре ли ще са ви отношенията, като почнат да им преливат лайната, а ти си подозирал тази вероятност?
Амамолятисе!
Впрочем, във ваше село нямате ли техник? ВиК? Странно място.
ba6 maistor - специалист
Първо къде се е чуло в село да има техник там само канала се направи от такъв а що се отнася за отношенията това не е твоя работа аз попитах за конкретно нещо а не да развивам бозени и бабешки филм чета.
ba6 maistor - специалист
Пичове на 40см чистия водопровод с обикновена изолация ще прави ли ядове зимата.

Тема "Помощ за канализация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: