Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Здравейте предстои ми смяна на водомери защото правихме ремонт на щранговете на входа и понеже моите са по-стари от 5г. смятам да ги подменя с нови,но незная сухи или мокри и ако може да споделите марка по-качествени и цена много ще сам ви благодарен .
lyki - специалист
За водомер 5 г. не са много, защо в крайна сметка е наложителна смяната/
vidrata - специален-специалист
Оооооооо питай "батка си " Т Великов той е измислил водомера и ВиК и може да те светне по всички въпроси :lol:
sek.1 - специалист
Не трябваше ли на пет години водомерите да се носят на проверка? Не че съм носил моя ама май така искаха от ВиК и като сложиш таксите за проверка разнасянето и монтажа парите си идват като за нов.
EmoZ - специалист
uservelin написа:
Здравейте предстои ми смяна на водомери защото правихме ремонт на щранговете на входа и понеже моите са по-стари от 5г. смятам да ги подменя с нови,но незная сухи или мокри и ако може да споделите марка по-качествени и цена много ще сам ви благодарен .
Аха ако са над 5 г. и ги разпломбираш, преди да ги пломбират отново от ВиК трябва да се тарират на бул. 'Вапцаров', и аз бях изправен пред същия въпрос. Представих си разправията (пък то не е безплатно) и просто купих нови, 1.5 m3, 22 кинта парчето, сухи, австрийски от 'Юроком 2000', трябва да погледна изрично за марката, че не я помня.

Ааа да без холендрите са, холендрите от PPR (ф20 на 3/4'') са на цена 3.20 - 5.00 (толкова ги видях докато върсих) за бройка, трябват ти по 2 броя за водомер, начи си приготви по около 30 кинта на водомер и си в джаза.

Успех.
dmi - специалист
uservelin написа:
Дефинирай "по-качествени" ? Според мене трябва да търсиш по-некачествени ама то такива няма защото от всяка партида се отделят определен брой, които се тестват на стендери за допустими отклонения.
Така че всичко което се продава и е с гаранция е качествено, в този случай търси най-евтините. Българските са по над 40 лв. Вносните са по-евтини.
Не си струва да ходих там на вапцаров ли къде беше - ще ти излезне доста по-скъпо.
А иначе 22 лв е прекрасна цена. Ама според мене е без ДДС, но пак са от най-евтините.
EmoZ - специалист
dmi написа:
А иначе 22 лв е прекрасна цена. Ама според мене е без ДДС, но пак са от най-евтините.
Е с ДДС е към 26 кинта, пак е прекрасна.
alfman - напреднал
uservelin написа:
И понеже никой не ти отговаря. Ами по принцип ако ти е по стар от пет години и е над 1000 м3 трябва да се подмени водомера според новите изисквания и той трябва да е сух. Качествени са немските водомери ако ти попадне такъв, но изгодни са и нашите Беласица петрич за цена до 50 лв.А и си мисля, че това е работа на "В и К" не твоя те би трябвало безплатно да ти ги сменят ако е по -стар от 5 години, най- много 20лв да ти вземат за подмяната.

Тема "ВОДОМЕРИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: