Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
antena - помощник
Някой има ли представа какво представляват регулаторите за налягане на водата и къде точно се монтират. Моля, ако някой ползва подобна екстра, да сподели дали е доволен, както и откъде може да бъде закупена подобна джаджа.
rulom - модератор
За какво по-точно ти трябва.
Виж тук дали ще ти свършат работа данните
antena - помощник
Ами иска ми се да имаме нещо такова в новата баня, която тепърва започваме да ремонтираме, защото се измъчихме с налягането в банята там, където живеем в момента.

На квартира сме в Лозенец и, не знам дали е от старата ВиК система, но често се случва някой от по-ниските етажи да дръпне водата и да си стоим насапунисани в банята. Това се преживява някак (макар и трудно), но като става дума да мием или къпем детето, вече е опасно, понеже от това неравномерно налягане рязко потича гореща или студена вода, което си е опасно и гадно.

Та, иска ми се да избегнем такива проблеми в новото жилище и се чудех дали се предлагат решения за тях. Много благодаря за линка, отивам да го разгледам по-подробно! :2thumbs:
LazarGanev - "Велик майстор"
Този регулатор само понижава налягането - за райони с високо налягане.
antena - помощник
Много жалко...
А някой да знае как може да се избегне това, което описах - комшиите да ти дърпат водата когато си поискат? Тоест нещо, поддържащо добро налягане?...
Rumen Iankov - специалист
Смяна на вертикалните и хоринзонталните тръби.
Time2Burn - специалист
Ако подмяната на щранговете и на хоризонталната разводка не подобрят налягането, е необходимо да пуснете жалба до доставчика Ви на питейна вода (Софийска вода примерно за София) и да помолите за подмяна на отклонение (СВО) и коригиране на диаметъра на отклонението (ако е необходимо) Длъжни са да дадат отговор до 10 дни.
bad to the bone - специалист
http://www.plumbworld.co.uk/pressure-eq ... s-344-0000

доколкото разбирам проблема на теб ти трябва ето това

Тема "Регулатор за водното налягане - що е то?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: