Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Ronin - специалист
Здравейте..предстои ми закупуване на хидрофор......всичко съм подготвил....тръби..сонда....изчел съм какво ли не....та на въпроса,
трябва ми стандартен хидрофор,който ще засмуква от 4-5 метра вода от сонда и ще захранва водоструйка с дебит 400 л.час.....и понякога ще захранва три пръскалки за райграс...казвам понякога понеже си имам отделна помпа която върши тази работа...всички тръби и изходи съм ги положил на дълбочина 1 метър (ще работи и зимата основно)и е за домашно ползване та съм се спрял на grundfos но ще ми излезе около 550-570 лв.....гледам разни по 120-180 лв. по-големите вериги
дали си заслужава инвестицията ........
LazarGanev - "Велик майстор"
Не си заслужават китайските, дето са по големите вериги. Заслужават си италиански (монтирал съм доста Педроло) - излизат към 300-400лв.
Huhavela - специалист
На Gardena също не са лоши.
filmatoplo - майстор
Грундфос и Вило са маркови .
housedoktor - майстор
Wilo и Grundfos са хидрофори с добри качества и развит сервиз.Аз също бих ги препоръчал
pavelari - майстор
Колеги научете се да си купувате маркова техника от специализираните магазини, защото там дават консултации, правят подбор на техниката, дават гаранции и ако нещо се прецака можете да отидете и ДА ГИ СКИНЕТЕ С ЯДОВЕ, за разлика от "големите вериги", където ще Ви набият некой боклук за 100-200 лева и после ще Ви накарат да съжалявате адски - имахме подобен проблем с един колега дето купи помпа от метро без да пита - после ни накараха да повярваме, че помпата дето ръждасва е здрава и не може да се открие вносителя и, понеже пък той нямал нищо общо със сервиза, а самото метро пък били само търговци и накрая: "Временно нямате достъп до този номер..."
Вило и Грундфос! Може и нещо италянско, но препоръчано /calpeda, elbi/

Тема "Питане за качествен хидрофор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: