Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
опитваме се да я монтираме под мивката, тъй като нямаше извод за права вода взехме каквито ни трябваше свръзки и направихме извода, уплътнихме с тефлонова лента, но тече на местата където сме уплътнявали с нея.... моля ви за съвет
Любо - специалист
не става ясно точно от какви връзки ви тече/ако има фото няма да е зле/пробвай с калчища има и специален тефлонов канап на Loctite с него просто няма мърдане но е скъпичак
това е снимката :) вече сме отчаяни

Прикачен файл

snimka1.jpg
snimka1.jpg (43.37 KиБ) Видяна 7156 пъти
още една

Прикачен файл

snimka2.jpg
snimka2.jpg (75.31 KиБ) Видяна 7155 пъти
viko01 - специалист
Вземи лист ножовка и ги надраскаи за да задържат калчищата или там с каквото използваш.Защото са глатки и прехлъзват
PLOCHKATABG - специалист
antoanetka написа:
опитваме се да я монтираме под мивката, тъй като нямаше извод за права вода взехме каквито ни трябваше свръзки и направихме извода, уплътнихме с тефлонова лента, но тече на местата където сме уплътнявали с нея.... моля ви за съвет
Някои казват, че тефлона е перфектен, защо ли ти тече ?
mitaka_vk - специалист
antoanetka написа:
С няколко изречения. Тедостатъчно количество тефлон. Неправилна посока на навиване на тефлона.

Опитайте да комбинирате калчища с малко тефлон като финиш.
PLOCHKATABG написа:

Сори пич ама нещо май се опитваш да се подиграваш на хората които поне са опитали да направят нещо за себе си.
Този начин на подигравателно отношение издава че май си доста бос в материята.
просто имаме много мерак да си я монтираме днес, иначе ако остане за утре ще викнем специалист /днес е неделя и едва ли някой ще се навие да дойде/,сега гаджето ми още се бори, може и да успее :) последвахме една инструкция за навиване на тефлоновата лента на точна посока и май има ефект за сега остана само 1 място от 3 :) които течаха
PLOCHKATABG - специалист
mitaka_vk написа:
antoanetka написа:
С няколко изречения. Тедостатъчно количество тефлон. Неправилна посока на навиване на тефлона.

Опитайте да комбинирате калчища с малко тефлон като финиш.
PLOCHKATABG написа:

Сори пич ама нещо май се опитваш да се подиграваш на хората които поне са опитали да направят нещо за себе си.
Този начин на подигравателно отношение издава че май си доста бос в материята.
Сори пич, ама вие ме предизвикахте да си изтрия един тон информация, която щеше да бъде прочетена от госпожата която пита за миялната машина и щеше сама да си направи сметката защо тече с тефлон и защо конкретно е отбелязала, че с калцища не и тече грам .
Дали е подигравка го казваш ти ! А дали съм бос си преценявам аз .
Държал съм и съм използвал винтонарезна дъска преди 20-сет и повече години, дали пък знам нещо ?

Тема "монтаж на съдомиялна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: