Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
trolazol - специалист
Имам желанието да монтирам вградено тоалетно казанче с конзолна тоалетна чиния на фирма Vidima. Дали има хора който са монтирали, виждали и сблъсквали се с подобно, за да споделят преймущества и недостатъци на структората. Като цена ми се струва доста поносимо спрямо немски и други вносни продукти.

Въпросната структора е на страница 168 от електронния каталог.

http://vidima.bg/index.php?option=com_v ... &Itemid=50
Каналски - специалист
Извън Темата !
Това е май относително ново в каталога ?
Въпроса за цената е доста Спорен! Нали не ти се иска да затвориш зад стената нещо което може да ти създаде някакъв дискомфорт и то само за разлика от 100-200лв ?
Забелязал съм, че при тези структори и казанчета всичко е предмет на подробности. Малко ме учудва защо само 350mm широчина имат.
Но точно/правилно си задал въпроса, някой който е монтирал да каже.
filmatoplo - майстор
Колеги -бидето с какво фи се монтира -положих фи-50 , става ли .Подведох топла и студена -така ли трябва :? не мога всичко да знам :)
jekasus - майстор
filmatoplo написа:
Колеги -бидето с какво фи се монтира -положих фи-50 , става ли .Подведох топла и студена -така ли трябва :? не мога всичко да знам :)
Всичко правилно(като при мивка), схема не ти ли дадоха? Все пак размерите са от значиние.
Rumen Iankov - специалист
filmatoplo написа:
ф 50 става,но ако имаш и самото биде можеш на сухо да го сложиш и да си пуснеш изводите за топла и студена вода да са удобни после за монтажа.
limp3r - специалист
Значи последно монтирах две казанчета на Видима и съм меко казано разочерован (а по принцип ги уважавам). Липсваха гайки и шайби в комплекта, смотани дюбели, кранчето и меката връзка вътре са отвратителни за навиване и т.н. А за къщата реших да си взема Грое....еми просто нямам думи....то е направено супер готино, да ти е кеф да го монтираш. Грое-то го взех на промоция от Сима (Варна) за 300 лв с бутон по избор и планки (иначе се продават отделно) намалено от 600, а тия на видима са 200 и нещо. Не обсъждам функционалноста на самото казанче във времето, тя сигурно си е наред, но аз се кефя на малките детайли. Щях да забравя...в момента съм със вградвно казанче на Лив (словенски) и нямам никакви проблеми. Така че според мен няма да сбъркаш което и да вземеш. Аз съм за Грое :-D ако още ги има на промоция де. Че 6 стотака не са малко пари.

Прикачен файл

DSC_4131_1.jpg
DSC_4131_1.jpg (142.12 KиБ) Видяна 6180 пъти

Прикачен файл

DSC_4138.jpg
DSC_4138.jpg (92.1 KиБ) Видяна 6180 пъти

Прикачен файл

DSC_4139.jpg
DSC_4139.jpg (113.72 KиБ) Видяна 6180 пъти

Прикачен файл

DSC_4136_1.jpg
DSC_4136_1.jpg (146.95 KиБ) Видяна 6180 пъти
trolazol - специалист
Благодаря за отговорите и снимките. Друг въпрос относно тези казанчета: Дали имат остатъчно количество вода в тях след испускането им? Казанчето ще е на вилна постройка и се страхувам дали няма да замръзне зимния сезон.
Сима в София мисля че няма. Дали става въпрос за тези от техния каталог -
http://sima.bg/search/catalog/cat_id/8/ ... esc/page/1
Промоционален комплект Rapid SL + Бутон Skate Air двустепенен?
limp3r - специалист
Значи спираш водата и задържаш бутона до изтичане на всичката вода и няма да има проблеми. Точно за този комплект става въпрос. А и Сима май пращат с куриер. Аз като обмислях покупката на това казанче (Грое) най ме притесняваше факта че не знам как стоят нещата със сервиза и гаранцията, защото поне знам че при Видима няма проблеми. Проблемите се отстраняват без въпроси и ако се наложи всичко се заменя без много много обяснения. Но в крайна сметка реших да рискувам. Дано да не съжалявам :-D Така че първо проучи въпроса с гаранцията и поддръжката.

Тема "Вградено тоалетно казанче Vidima" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: