Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
nedbmw - специалист
Колеги от форума някой слагал ли е това българско изобретениеКАЛЗИТ на неговия си водомер и има ли наистина ефект от него,така както го описват на рекламните брошурки и по сайта на фирмата производител,която е Зита Русе Карбохим.Ето и интернет адреса за по любопитните и все още нечували за това изобретение:www.zita-ruse.com :?
mirk - майстор
Никой не ползва такова :? и аз се чудех има ли ефект и да ли да си го взема
nedbmw - специалист
И аз се чудя дали не е нещо ташак работа :shock: .Искам за вилата да го взема щото там водата от водопровода е доста варовита.Имам и слънчев колектор и ме притеснява след време дали серпентината в бойлера да не се натрупа с много котлен камък и да изгубя част от КПД-то на топлообмена . :?
mirk - майстор
При мен котлен камък почти няма, зарибих се от другите му предимства като унищожаване на бактериите във водата
kuuuuuul - майстор
Вчера ходих в Зита-Русе.Хората бяха много любезни отделиха ми доста време за обяснения,в крайна сметка си купих устройството и го монтирах остава да разбера да ли всичко в рекламата е вярно.Дайте акъл как да измеря твърдоста на водата или трябва да ходя в ХЕИ/което е доста сложно/
BAlexandrov - специалист
Явно не са ти обяснили, че твърдостта на водата не се променя...
kuuuuuul - майстор
Добре де,а как да разбера да ли действа?За мен е проблем варовика отлага се по мивката и жената ми пили на главата :cry: Поливах едно стъкло половината с обработена вода другата половина с необработена,като изсъхна нямаше разлика. :?
BAlexandrov - специалист
Еми по това разбери - дали ще ти пили на главата :) За жените обективните изследвания нямат сила ;)
LazarGanev - "Велик майстор"
kuuuuuul, някакъв филтър не си ли мислил, нали беше на собствен водоизточник?
kuuuuuul - майстор
LazarGanev написа:
kuuuuuul, някакъв филтър не си ли мислил, нали беше на собствен водоизточник?
Точно така,филтър си има и от както съм го сложил не съм го чистил/минимално е замърсен/ ,а от Зита ми казаха че филтър не е задължителен.
Жената е вечно недоволна,така че на нейното мнение немога да разчитам. :lol:

Тема "Въпрос за КАЛЗИТ-устройство за обработка на вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: