• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
stiff_bg - напреднал
Здравейте,

Може ли да ми кажете някакви специализирани магазини за канализация и водопровод по възможност в Източната част на София от където мога да си накупя тръбите и фитингите?

Ако може да ме упътите направо към проверен магазин и марката, за да не ме метнат с някакви китайски боклуци. Питам и за специализиран магазин, за да може продавача да ме консултира, а не да ми казва "виж ги тия тръби и си избери" както вече ми се случи в Практикер.

Всеки съвет ще е добре дошъл, че това си много ключов момент в банята.

Предварително благодаря на всички и весело изкарване на празниците.
chapara - майстор
Spokoiniq написа:
Юроком 2000

Изображение
stiff_bg - напреднал
Мерси, непременно ще посетя магазина - като гледам и цените са с 20% по-добри от Практикер :).
goran2 - специалист
Ако си дребен клиент и не пазаруваш от тях редовно е твърде възможно да не получиш достатъчно добро обслужване както и добри цени.Споделеното е от опит!!!Виж и на Ташев цените.
dmi - специалист
Какво значи да получиш "добри цени"? Ако иде да си купи от там 1км тръба гаранция ще му дадат такива цени, които не могат да му дадат на никое едно друго място в София.
dmi - специалист
stiff_bg написа:
Мерси, непременно ще посетя магазина - като гледам и цените са с 20% по-добри от Практикер :).
Цените не са с 20% а с 500% по-добри от практикер. Поне на канализацията.
goran2 - специалист
Добрия търговец се различава от лошия по много причини.Продавачите в Юроком 2000 НЕ СТАВАТ ЗА ТЪРГОВЦИ а лежат на някакви супрлативи.Опитват се да те минат елементарно,не са коректни и се опитван да те изпързалят,отношението е все едно си им отворил портфейла а не че ти си им клиент на който трябва да вземат парите.Ако мине номера и 1км.тръба ще ти я предложат на цената като за 1м.Отношението към клиента къде го слагаш????Говоря от ОПИТ а не празни приказки!!!
goran2 - специалист
dmi написа:
stiff_bg написа:
Цените не са с 20% а с 500% по-добри от практикер. Поне на канализацията.
В Практикер цените със сигурност са по високи.Ще ми е интересно да дадеш пример кои артикули са с 500% по-скъпи?
dmi - специалист
Практикер нямат ценови листи на сайта им, но им погледни цените на ПВЦ фитингите и ги сравни с другите да видиш, че надценката е 5 пъти та и повече. Просто само това ми е направило впечатление на тоя етап.

Продавачите не са търговци. Това са различни функции, незнайно защо някои се опитват да ги обединяват. Едно е да изписваш стока и да консултираш клиент, друго е да се пазариш с него.
А пък защо казваш че лежат на суперлативи? Кой толкова ги е суперлатисвал? И какво повече трябва да им е отношението към клиента освен да го посрещат, обслужват и изпращат подобаващо?
  • 1
  • 2

Тема "От къде да купя тръби за каналите и водопровода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: