Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Здравейте ,
Имам много странен проблем с топлата вода от бойлера , поне за мене е необясним.
Когато бойлера е пълен с топла вода и развия леко кранчето за топла вода на някоя от мивките в апартамента , водата тръгва да тече , но като я усиля спира напълно.Когато водата в бойлера изстине , водата си тече нормално с голямо налягане.Почистих котления камък и смених нагревателя.Всичко вътре в бойлера е наред.
Дайте идеи какво става.
Може ли да е от възвратния клапан?
pif4o - специалист
Наи вероятно е от него, възвратния клапан де, когато слагаш новия клапан гледаи да не го навиваш до краи да запълни цялата резба, така тръбата стига чак долу до дупчиците на клапана и ги запушва частично което съответно пречи и на коректната му работа. Навии новия клапан 5-6 врътки макс. А от кога така ти прави тоя номер?
Ако греша някои да ме поправи :)
Благодаря за съвета.Не се стигна до подмяна на клапана.За всичко се оказа виновна тръбичката за топлата вода в бойлера.Беше деформирана в горния край.Смених я с желязна. :-D
MUTLEK - напреднал
shefe написа:
Благодаря за съвета.Не се стигна до подмяна на клапана.За всичко се оказа виновна тръбичката за топлата вода в бойлера.Беше деформирана в горния край.Смених я с желязна. :-D
Имам същият проблем.Боилера ми е Дипломат модел:72268А.
как се сменя тази тръба?
Johny - майстор
MUTLEK написа:
Имам същият проблем.Боилера ми е Дипломат модел:72268А.
как се сменя тази тръба?
viewtopic.php?f=11&t=20983&p=198736&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BB%D0%B5%D1%80#p198736

Тема "Проблем с топлата вода от бойлера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: