Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
kam34 - специалист
Какво ви е мнението за смесителите и душовете на Inter Ceramic, гледам добре изглеждат а цените им са по ниски от тези на Видима.
Тани - модератор
Вдигни един от Видима и един китаец които на външен вид изглеждат с еднакви размери и ще разбереш разликата! За съжаление няма как да видиш дебелината на покритието!
ArturDent - Почти Безобиден
То май всичко е по-евтино от Видима.
Ама според хора, които работят във фабриката и им вярвам, май има защо. Все пак преди няколко години тения завод беше най-модерния в света.

П.П. Папския дворец е с тяхни продукти. По скоро на фирмата майка.
Тани - модератор
ArturDent написа:
То май всичко е по-евтино от Видима.
http://baniastil.com/%D1%81%D0%BC%D0%B5 ... ges/6.html
Я пак? :?
kam34 - специалист
:? Не знаех че са китайци, но го предполагах. Май ще заложа на българското, разликата в цените не е кой знае каква.
dragozow - майстор
Колкото смесители съм видял на Видима, все им е здраво покритието и след 10 години. И обратно, другите изглеждат плачевно след няколко години. У нас имам две батерии на Видима на по 6 години, изглеждат както изглеждаха първия ден. Явно високата цена е оправдана. Вероятно много от вас дават по 5 лв за цигари, какво са 30-40 лв повече за нещо което ще го гледаш дълго.
masterval - майстор
Имаше преди година-две обсъждания на китайските железа.
Според мен не е в покритието проблемът, а в качеството на метала и неговата дебелина. Холендровите гайки са като пластмасови и капе... Притегнеш малко, пак капе. Направиш още четвърт оборот и гайката се пука.
Мъка...
kam34 - специалист
А за Форма Вита http://www.forma-vita.bg/ какво ви е мнението, някой имал ли е вземане даване с тях.
Тани - модератор
И те продават чайници!
kam34 - специалист
И остана да питам за Fayans. Предположението ми е от скъпите китайци :?

Тема "Inter Ceramic" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: