Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
pesholong1958 - специалист
Зравейте!
Не знам дали някой може да ми помогне,но все пак да попитам.
Имам пръскачка от2-3 години,но ми направи бела.-Помпи(прави налягане) само в МОМЕНТА НА НАТИСКА НА ЛОСТА за помпене.Не може да създаде налягане за дълго време(не запазва налягането).Тя е от новите модели-пласмасовите.Разпитвал съм по магазините където ги продават, но никой не може да ми даде отговор.
Ето и снимка на машината.Разглобявал съм помпата,чистил съм стъклените сачми но няма ефект
Ако някой ми даде съвет,предварително му благодаря.

Прикачен файл

Пръскачка.jpg
Пръскачка.jpg (38.31 KиБ) Видяна 1627 пъти
Synthy - специалист
Прегледал ли си ъплътненията на капачките, да не са износени и да изпуска от там? Или някъде да има спукано...
pesholong1958 - специалист
Отгоре където излиза шланга за накрайника е пласмасова резба и под него леко сълзи.Лепил съм го с поялник с материал от същата материя но все просълзява по малко.Това е една цяла капачка която е залепена върху помпата по термичен път.Проблема е в това че не мога да разбера устройството на тая помпа!
Налягането става в самият цилиндър на помпата а не в машината.Капачките нямат връзка.

Прикачен файл

Пръскачка.jpg
Пръскачка.jpg (31.18 KиБ) Видяна 1610 пъти
Чаро - Акълия
Тия пръскачки и бела и черна ще ти правят, даж и зелена могат да ти направят :lol:
Тва чудо на градинската техника не надува целия обем на съда, а само тва черното контейнерче, дет си снимал.
Иска си помпанье и пъшканье. Напомпай и развърти голямата капачка- ще се увериш и дори ще се учудиш- пръскачката продължава да пръска. За толко пари- толко!
dragozow - майстор
По резбите има и гумени пръстени. Мога да ти кажа кой ги внася точно тия:
http://www.gardenia-antana.com/front/contact.php
За 20-30 лв толкова.

Тема "Градинарска пръскачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: