Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
nedbmw - специалист
Като прочетох каво занимава акъла на Бил Гейтс http://sinoptik.bg/news/bil-gejts-dava- ... aletna-119, Взе да ме човърка идеята ами ако пробвам да запуша за известно време септичната яма на село и след известно време пусна една бомбичка дали ще се получи нещо като подземен взрив. :-D :? :roll: Някой пробвал ли е?
tomny - специалист
Да взривиш септичната яма? От определена гледна точка, изглежда забавно! :jg: :jg: :jg: Аз винаги, докато съм на морето, съм се чудил, какво би станало, ако лайнарката, която обикаля къмпингите, както се движи, да кажем, с 80 км/ч на обратния си курс, се блъсне челно с турски ТИР, който кара със 120? Един вид, какво става, ако засилиш пет тона лайна с 200 км/ч срещу стена? :lol: :lol: :lol:
MamaMy - майстор
Доказано е, че при челен сблъсък скоростта на двете превозни средства не се сумира. Онази вечер го гледах по ловци на митове. Демонстрацията беше много впечатляваща. Просто при удар в бетонна стена, тя не се отмества назад. Във формулата участва и масата.
milen56 - специалист
Пробвай с мая, по-безопасно е. :)
dragozow - майстор
milen56 написа:
Пробвай с мая, по-безопасно е. :)
Обаче на комшията на ямата.
VLADO66 - майстор
Това с комшийската яма съм го правил защото му беше на границата и върху нея един стар кенеф-скандали да го махне и накрая половин кило мая в кофа топла вода и ямата тръгна/стана неизползваема/
tomny - специалист
Така по-малко ли миришеше?
VLADO66 - майстор
Преля , комшията я зари и си бутна кенефчето със сълзи на очи :roll:

Тема "Какво ,ще стане ако..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: