Имам един проблемен кран, на проблемно място..  ..Някакви идеи за неговата смяна да ми дадете.Течеше преди  най отгоре и му набих  една лоена набивка и спря теча,обаче оня ден ми се наложи да спра водата и не ще изобщо да се завърти. Не го напънах да не се счупи.А пък ако има някой който може да го смени на лични.
 ..Някакви идеи за неговата смяна да ми дадете.Течеше преди  най отгоре и му набих  една лоена набивка и спря теча,обаче оня ден ми се наложи да спра водата и не ще изобщо да се завърти. Не го напънах да не се счупи.А пък ако има някой който може да го смени на лични.

..Някакви идеи за неговата смяна да ми дадете.Течеше преди  най отгоре и му набих  една лоена набивка и спря теча,обаче оня ден ми се наложи да спра водата и не ще изобщо да се завърти. Не го напънах да не се счупи.А пък ако има някой който може да го смени на лични.